SWAROVSKI-UK

SWAROVSKI Великобритания .. Пълното ви ръководство 2023

SWAROVSKI UK е един от най-известните магазини за бижута и лъскави подаръци в Обединеното кралство.

Кристалите Сваровски запазват своята издръжливост и стабилен блясък за разлика от много естествени кристали, тъй като са създадени от различни материали като кварц, пясък, минерали и олово.

SWAROVSKI ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

За SWAROVSKI UK

От повече от век насам SWAROVSKI UK е сред най-известните производители на бижута в света. SWAROVSKI има много специално лого, тъй като логото на лебеда е известно в целия свят, както и техните бижута, кристали, миниатюри и полилеи.

През 1895 г.Групата Сваровски възниква с усилията на Даниел Сваровски, който е основният основател на компанията.

През 1892 г. Сваровски патентова електрическо устройство за рязане на стъкло, което може да реже кристали по-прецизно от човешките ръце. Три години по-късно в малко градче в австрийските Алпи е създадена компанията Сваровски.

Благодарение на изключителното си умение да шлифова кристали Сваровски става значим играч в бижутерийната и модната индустрия.

Компанията се превръща в един от водещите производители на бижута и аксесоари в света благодарение на непоколебимата си страст към кристалните бижута и творческите си концепции.

Модният сектор изиграва роля за възхода на кристалите Swarovski, като си сътрудничи с Холивуд, за да облича звезди с бижута на снимачните площадки.

Компанията “Сваровски” си сътрудничи с някои от най-големите имена в модата, включително Кристиан Диор, Коко Шанел и Баленсиага.

Холивудските актриси започват да носят бижута от Сваровски една след друга, след което желанието да се сдобият с кристал Сваровски бързо се разпространява.

Как да намерим магазин на SWAROVSKI в България?

В Обединеното кралство има твърде много магазини на компанията Swarovski, разположени в различни градове, в които можете да намерите нейния продукт.

Най-лесният начин да намерите магазин на SWAROVSKI в Обединеното кралство е да посетите официалния уебсайт на компанията, след което да използвате местоположението си, за да намерите най-близкия до вас магазин.

Similar Posts