SWAROVSKI-UK

SWAROVSKI UK .. Ghidul dumneavoastră complet 2023

SWAROVSKI UK este unul dintre cele mai renumite magazine din Marea Britanie pentru bijuterii și cadouri strălucitoare.

Cristalele Swarovski își păstrează durabilitatea și strălucirea constantă, spre deosebire de multe alte cristale naturale, deoarece sunt create dintr-o serie de materiale, cum ar fi cuarțul, nisipul, mineralele și plumbul.

SWAROVSKI UK

Despre SWAROVSKI UK

De mai bine de un secol, SWAROVSKI UK se numără printre cei mai cunoscuți producători de bijuterii din lume. SWAROVSKI are un logo foarte special, deoarece sigla lebedei este cunoscută în întreaga lume, la fel ca și bijuteriile, cristalele, miniaturile și candelabrele lor.

În 1895, Grupul Swarovski a luat naștere datorită eforturilor lui Daniel Swarovski, care a fost principalul fondator al companiei.

Un dispozitiv electric de tăiere a sticlei, care poate tăia cristalele cu mai multă precizie decât mâinile umane, a fost brevetat de Swarovski în 1892. Apoi, trei ani mai târziu, într-un orășel din Alpii austrieci, a fost înființată compania Swarovski.

Swarovski a devenit un actor important în industria bijuteriilor și a modei datorită priceperii sale deosebite în tăierea cristalului.

Compania a devenit unul dintre cei mai importanți producători de bijuterii și accesorii din lume datorită pasiunii lor de nezdruncinat pentru bijuteriile din cristal și pentru conceptele creative.

Sectorul modei a jucat un rol în ascensiunea cristalelor Swarovski prin colaborarea cu Hollywood-ul pentru a îmbrăca starletele în bijuterii pe platourile de filmare.

Compania Swarovski a colaborat cu unele dintre cele mai mari nume din lumea modei, printre care Christian Dior, Coco Chanel și Balenciaga.

Actrițele de la Hollywood au început să poarte bijuterii de la Swarovski una după alta, apoi dorința de a obține un cristal Swarovski s-a răspândit rapid.

Cum să găsiți un magazin SWAROVSKI UK?

Există prea multe magazine pentru compania Swarovski în Marea Britanie, situate în diferite orașe, unde puteți găsi produsul lor.

Cel mai simplu mod de a găsi un magazin SWAROVSKI UK este să vizitați site-ul oficial al companiei, apoi folosiți locația dumneavoastră pentru a găsi cel mai apropiat magazin de dumneavoastră.

Similar Posts