Top 10 banks in Britain

Top 10 bănci din Marea Britanie … Ghidul dumneavoastră complet 2024

În această postare, vă voi prezenta cele mai bune 10 bănci din Marea Britanie. Fie că sunteți un investitor, un economist sau pur și simplu curios în legătură cu sectorul bancar din Marea Britanie, această prezentare vă va fi cu siguranță utilă!

Este interesant de remarcat faptul că băncile britanice sunt lideri mondiali în ceea ce privește împrumuturile transfrontaliere – în esență, ele excelează în acordarea de împrumuturi dincolo de granițele țării. În calitate de investitor, de economist sau doar de persoană curioasă în legătură cu sectorul bancar, aceste detalii vă vor fi extrem de utile atunci când vă gândiți la opțiuni.

Top 10 bănci din Marea Britanie

O prezentare generală a celor mai bune bănci din Marea Britanie

Sistemul financiar britanic are patru părți importante, fiecare dintre ele oferind diverse servicii și deservind clienți diferiți.

 1. Banca Angliei, cunoscută și sub numele de Banca Centrală a Regatului Unit.
 2. Bănci de retail sau bănci de tip High Street. Aceste bănci deservesc o gamă largă de clienți și clienți și au sucursale în toată țara. Prezența lor omniprezentă este una dintre caracteristicile lor definitorii.
 3. Băncile de afaceri oferă servicii legate de diverse întreprinderi și de nevoile acestora.
 4. Băncile de investiții se adresează clienților care doresc să își investească fondurile. Aceștia oferă servicii de investiții, cum ar fi investițiile în acțiuni și obligațiuni ale companiilor, atât pentru persoane fizice, cât și pentru întreprinderi.

Lista celor mai bune 10 bănci din Marea Britanie

În Marea Britanie există mai multe opțiuni bancare excelente. Ceea ce diferențiază unele bănci ar putea include ofertele de servicii, extinderea la nivel național sau preferințele clienților. Iată care sunt cele mai bune 10 bănci din Marea Britanie:

 1. HSBC
 2. Lloyds Bank
 3. Grupul Royal Bank of Scotland
 4. Barclays Bank
 5. Standard Chartered Bank
 6. Santander UK Bank
 7. Halifax
 8. Metro Bank
 9. Revolut
 10. Coventry Building Society Banking Corporation

De-a lungul anilor, aceste bănci au dat dovadă de consecvență și adaptabilitate în timpul diferitelor schimbări din sectorul bancar.

HSBC UK Bank

HSBC, una dintre cele patru mari bănci britanice, dispune de o rețea vastă de sucursale în toată țara. Ceea ce diferențiază HSBC este amprenta sa globală semnificativă. Dacă aveți deja un cont bancar la HSBC în țara dumneavoastră de origine, aceștia vă pot ajuta să vă deschideți un cont în Marea Britanie înainte de sosire.

HSBC oferă conturi curente, de economii și în valută, precum și carduri de credit, credite ipotecare și produse de asigurare. Pentru operațiunile bancare de zi cu zi, puteți opta pentru un Cont bancar de bază sau pentru un Cont Advance, care vine echipat cu funcții suplimentare. Este o bancă polivalentă, cu servicii atât naționale, cât și internaționale.

Lloyds Bank

Similar Posts