credit-cards-UK

Carduri de credit UK .. Ghidul dumneavoastră complet 2023

Utilizarea cardurilor de credit în Regatul Unit ar putea fi o modalitate de a face mai multe cumpărături. Chiar mai bine, ar putea fi o modalitate de a câștiga cashback și de a obține recompense sau de a plăti datorii.

Dar, ce carduri de credit ar trebui să alegeți și care vă satisface cel mai bine cerințele? Despre asta este vorba în acest ghid. Așadar, continuați să citiți pentru a obține cele mai bune rezultate.

Carduri de credit Marea Britanie

Despre cardurile de credit în Marea Britanie

În Marea Britanie, oamenii folosesc foarte mult cardurile de credit, cardurile de debit și metodele de plată fără contact. Asta pentru că acestea sunt cele mai simple modalități de a plăti pentru lucruri. Visa și Mastercard sunt cele mai comune tipuri de carduri. Cardurile American Express și Diners Club sunt acceptate mai rar, dar pot fi folosite în continuare.

Atunci când este bine utilizat, un card de credit este un mod flexibil și convenabil de a împrumuta bani și/sau de a ține evidența cheltuielilor. Dar nu există o mărime unică care să se potrivească tuturor. Există o mulțime de tipuri diferite de carduri de credit. Alegerea celui mai bun pentru nevoile dumneavoastră poate face o mare diferență în finanțele și viața dumneavoastră.

Tipuri de carduri de credit în Marea Britanie

Carduri care oferă puncte de loialitate

  1. American Express Preferred Rewards Gold

Dacă faceți o achiziție mare în primele câteva luni, dacă folosiți cardul Amex Preferred Rewards Gold, veți primi niște bonusuri suplimentare.

Dacă cheltuiți 3.000 de lire sterline sau mai mult în primele trei luni, veți primi 23.000 de puncte. Puteți să le schimbați pentru 100 de lire sterline în recompensele Amex, 23.000 de mile aeriene sau pentru un număr impresionant de 184 de lire sterline în puncte Nectar.

Pentru a-l obține pe acesta din urmă, va trebui să vă schimbați punctele Amex în Avios. Puteți face acest lucru pe site-ul oficial al British Airways Executive Club. Notă: va trebui să vă înregistrați dacă nu aveți deja un cont.

Apoi, va trebui să vă conectați contul Nectar la contul dumneavoastră British Airways Executive Club. Puteți face acest lucru pe site-ul BA.

Va trebui să vă înregistrați mai întâi pentru un cont Nectar, dacă nu aveți deja unul. Apoi, pe site-ul BA, puteți schimba cele 23.000 de Avios cu 36.800 de puncte Nectar, care valorează 184 de lire sterline.

Puteți cheltui punctele Nectar la Sainsbury’s, eBay, Argos și în multe alte magazine. Veți primi întotdeauna un punct pentru fiecare 1 £ pe care îl cheltuiți.

Cardul AMEX metal uk este gratuit în primul an. După aceea, veți fi taxat cu 140 de lire sterline în fiecare an pentru a o păstra. Asigurați-vă că îl dezactivați înainte de începerea taxei. Amex UK Gold are, de asemenea, o rată anuală anuală efectivă de 25,7% dacă suma totală nu este rambursată lunar.

  1. American Express Nectar

O altă alegere bună este cardul American Express Nectar. Puteți obține două puncte Nectar pentru fiecare 1£ cheltuită cu el și trei puncte pentru fiecare 1£ cheltuită atunci când îl folosiți cu un card Nectar la Sainsbury’s, Argos, eBay sau la alți parteneri Nectar.

De asemenea, dacă cheltuiți 2.000 de lire sterline în primele trei luni, veți primi 20.000 de puncte Nectar în plus, care valorează 100 de lire sterline. Fiecare punct Nectar valorează o jumătate de penny.

Dacă ați avut un card Amex în ultimii doi ani, nu veți putea obține bonusul de bun venit. Așadar, celălalt card de credit Nectar este o alegere mai bună.

Acest card este gratuit pentru primul an, dar apoi trebuie să plătiți 25 de lire sterline pe an pentru a-l păstra. Dacă nu doriți să continuați să îl utilizați, nu uitați să îl anulați înainte de sfârșitul anului. Acest card percepe o rată anuală anuală efectivă de 25,7% dacă soldul nu este achitat integral în fiecare lună.

  1. American Express Platinum Cashback Everyday

După cum sugerează și numele, AMEX Platinum Card UK este un card ultra-premium pentru cei care cheltuiesc mult. Acesta vine încărcat cu beneficii și oportunități de a câștiga puncte American Express Membership Rewards UK.

De la accesul la lounge-uri la avantaje la hotel și multe altele, cardul Platinum vine cu o mulțime de beneficii care ajută la compensarea taxei anuale scumpe de 575 de dolari. Unul dintre aceste beneficii este un nou credit de 300 de lire sterline pentru mese, pe care îl puteți folosi în fiecare an.

Dacă nu vă deranjează să plătiți o taxă anuală mare și doriți să câștigați mulți bani și să obțineți o mulțime de beneficii și protecții de călătorie, acesta este cardul potrivit pentru dumneavoastră.

Similar Posts