Top 10 restaurante din Oxford… Ghidul tău complet 2023

Oxford este renumit pentru mâncarea sa excepțională. Oxford este renumit pentru mâncarea sa excepțională. Oxford este renumit pentru mâncarea sa excepțională. Orașul are o scenă culinară bogată, care este la fel de impresionantă precum educația sa de clasă mondială.

Ghidul nostru „Top 10 restaurante din Oxford” este referința perfectă pentru localnicii care caută o nouă experiență culinară, precum și pentru vizitatorii care doresc să savureze aromele unice ale Oxfordului.

Restaurante din Oxford

Cele mai bune restaurante din Oxford

Quod Restaurant & Bar

Quod Restaurant & Bar este un loc popular cu mese rafinate din Oxford din 1998. Îl puteți găsi într-o clădire veche a băncii, cu vedere la Radcliffe Camera și Catedrala Sfânta Maria. Quod servește un meniu pe tot parcursul zilei, cu mâncăruri în stil brasserie. Puteți alege dintre multe băuturi delicioase disponibile la barul onix alb pentru a vă completa masa.

Carne albă de crab cu avocado, carpaccio de vită și biban de mare cu praz și romesco sunt câteva dintre mâncărurile remarcabile de la Quod. Rezervați o masă lângă ferestrele înalte pentru vederile de sus ale Oxford’s High Street. Savurați cel mai bine ceaiul de după-amiază pe terasa în stil italian.

Orar de deschidere :  Zilnic de la 7:00 la 23:00

Vaults & Garden

Vaults & Garden este un loc popular în Oxford pentru micul dejun, prânz și ceaiul de după-amiază. Zona de luat masa se afla in interiorul unei cladiri din secolul al XIV-lea care are un tavan inalt, curbat si detalii din lemn. Când este mai cald afară, puteți mânca mâncare delicioasă în grădină și puteți vedea celebra bibliotecă Radcliffe Camera.

Unele dintre cele mai bune preparate de la Vaults & Garden sunt mielul gătit cu coacăze roșii, pui curry Panang și supa de morcovi și nucșoară. Dacă veniți pentru ceaiul de după-amiază, răsfățați-vă cu scones-urile de casă ale localului. Cele mai puțin aglomerate ore de vizitare sunt între orele 8:30 și 10:00.

Orar de deschidere :  luni-sâmbătă de la 8.30 la 18.00, duminică de la 8.30 la 17.30

Kazbar Restaurant

Restaurantul Kazbar are un decor de inspirație nord-africană, cu covoare, lămpi și mese cu gresie. Dacă vă aflați în Oxford și doriți o experiență culinară unică, săriți la acest restaurant și încercați tapas-urile lor spaniole și marocane. De asemenea, oferă cocktailuri creative, sangria și o selecție de vinuri din Spania.

Unele dintre mâncărurile clasice tapas și mezze pe care le puteți savura la Kazbar sunt coaste de porc iberică, cârnați condimentați, fasole fiertă și caracatiță cu sos de roșii. În plus, puteți comanda produse preferate ale familiei, cum ar fi chiftele și pizza. Și nu uitați să încercați mojito-urile lor semnături; se potrivesc de minune cu aproape orice fel de mâncare!

Similar Posts