Festivals-UK-calendar

Calendarul festivalurilor din Marea Britanie .. Ghidul tău pentru distracție 2023

Dacă sunteți în căutarea unui eveniment la care să participați în Marea Britanie, atunci ar trebui să vă gândiți să vizitați unul dintre numeroasele festivaluri care au loc pe tot parcursul anului. Există festivaluri în toată Anglia, Irlanda de Nord, Țara Galilor și Scoția.

Regatul Unit găzduiește unele dintre cele mai bune festivaluri de muzică din lume, cum ar fi Ziua Alicei și Ziua Reginei Tropping the Color.

Martie

 • Ziua Sfântului David  , în toată Țara Galilor
  . 1 martie
  este cunoscută  drept sfântul patron al Țării Galilor  și tot ceea ce are de oferit orașul este sărbătorit în această zi. Ne așteaptă un decor de neegalat, cu steaguri galeze presărate cu dragoni roșii pe străzi, procesiuni de narcise, praz și steaguri Sfântul David. Procesiunea festivă de Ziua Sf. David are loc de obicei în capitala Cardiff. 
 • Festivalul de Film  Glasgow , Glasgow, Scoția
  2 – 13 martie
  Cel mai rapid și al treilea festival de film din Marea Britanie, cu peste 350 de evenimente, inclusiv proiecții de noi filme locale și internaționale de tot felul, de la blockbuster la filme de artă. Și clasicele până la cele foarte populare.
 • Festivalul Internațional de Film de Comedie de la  Glasgow , Glasgow, Scoția 
  Datele vor fi confirmate mai târziu 
  Acest eveniment de comedie este cel mai mare festival de acest gen din Europa și, de obicei, reunește un grup din cei mai faimoși comedianți și un grup de elită de talente emergente, care provin din toate peste Marea Britanie și în străinătate pentru a-și prezenta cele mai bune spectacole în destinații Diverse împrăștiate în tot orașul. 
  Detaliile evenimentului pentru 2022 vor fi confirmate ulterior. 
 • Festivalul Cheltenham  , Gloucestershire, Sud-Vestul Angliei 
  15-18 martie
  Cursa cu obstacole, cunoscută sub numele de Cursa Națională de Vânătoare, are loc în apropierea captivantului oraș în stil Regency Cheltenham, unde valoarea premiilor oferite în timpul acestei curse depășește valoarea premiilor. oferit în timpul Grand National. De îndată ce banda este tăiată pentru a marca startul primei curse, uralele izbucnesc din tribună, iar entuziasmul continuă să crească până când ajunge la punctul culminant cu ceremoniile de decernare a Cupei de Aur de vineri, făcând cursa una dintre cele mai importante. evenimente importante de sărituri din toate timpurile. 
 • Ziua Sfântului Patrick  , Irlanda de Nord și părți din Marea Britanie 
  17 martie Sărbătoarea Sfântului Patrick,  patronul Irlandei
  , este sărbătorită prin reînvierea obiceiurilor străvechi, inclusiv festivaluri, procesiuni festive, carnavale și concerte în Irlanda de Nord și Marea Britanie, de obicei cu o procesiune festivă în Londra. Semimaratonul Cardiff
 • Cardiff, Țara Galilor de Sud, 
  27 martie 
  , alergătorii concurează prin locurile emblematice din centrul orașului Cardiff, plin de peisaje uimitoare și clădiri istorice maiestuoase, de la Castelul Cardiff, prin Stadionul Millennium și Penarth Marina, portul de agrement, înainte de a traversa barajul Cardiff și de a alerga în Golful Cardiff . , până la Primăria din Cardiff ca ultimă oprire. 

Aprilie

 • Regata Gemeni între Oxford și Cambridge  , Londra, Anglia 
  Istoria va fi confirmată mai târziu 
  Regata, lansată pentru prima dată în 1829, este unul dintre cele mai vechi evenimente sportive din lume. În acest eveniment sportiv unic, două echipe puternice de atleți se întrec unul împotriva celuilalt, în timp ce cursa este urmărită de-a lungul malurilor Tideway dintre Putney și Mortlake în sudul Londrei. 
 • Grand  National Assembly Aintree Racecourse, Liverpool, NW Anglia 
  7-9 aprilie 
  Una dintre cele mai faimoase curse de cai din lume, concurenții împărțiți pe două piste ale Grand National Racecourse, peste 30 de garduri și acoperind patru mile și jumătate. Acest eveniment coincide cu sărbătorirea iubitorilor de modă de Ziua Internațională a Femeii, care cade pe 8 aprilie, într-o atmosferă plină de culoare
 • Highland Games  în Scoția 
  Datele care urmează să fie confirmate 
  în fiecare an în Scoția există un festival cu aproximativ 100 de jocuri și adunări pe Highlands. Include cântatul de flaut, evenimente sportive și dans de deal. 
 • Ziua Sfântului Gheorghe  în Anglia 
  23 aprilie 
  Anglia sărbătorește sărbătoarea Sfântului Gheorghe, sfântul său patron  , cu o gamă largă de activități, de la festivaluri la jocuri de „vânătoare de dragoni” și sărbători de inspirație medievală. 
 • Cheltenham Jazz Festival  , Gloucestershire, South West England 
  27 aprilie – 2 mai 
  În fiecare an, Cheltenham Jazz Festival marchează începutul sezonului de vară la Cheltenham, reunit de artiști recunoscuți internațional și fani de jazz din întreaga lume. 
 • Festivalul Camp Good Life  , Flintshire, Țara Galilor de Nord
  29 aprilie – 1 mai 
  Festivalul Good Live este creația lui Ceres Matthews, Steve Abbott (Abu), Charlie și Carolyn Gladstone, care au reunit cele mai bune din muzică, cărți, mâncare și experiențe în aer liber . Festivalul de primăvară, Tabăra Good Life, este o călătorie de distracție și descoperire pentru întreaga familie. Festivalul taberei de vară (în interiorul grădinii cu ziduri a Castelului Horden), Tabăra Good Life Autumn și Camp Glen Day, toate programate să aibă loc în 2022. 
 • Liverpool Sound City Festival  , Liverpool, Nord-Vestul Angliei 
  Datele vor fi confirmate mai târziu
  Liverpool Sound City World Festival este un festival anual de muzică cu o conferință de industrie în weekend. Evenimentul salută vedete internaționale, artiști locali și personalități din industrie. Festivalul a servit drept scenă pentru multe vedete aflate în stadiu incipient, inclusiv Ed Sheeran, Alt J și Calvin Harris. 

Similar Posts