Top 4 cele mai bune mall-uri din Oxford… Ghid complet 2023

Deși Oxford este cunoscut pentru atracțiile sale culturale și multe atracții turistice care îl fac un oraș plin de viață, acesta oferă și o serie de mall-uri diverse în Oxford, care vă vor atrage să rămâneți pentru o perioadă mai lungă de timp, deoarece vă veți bucura de o experiență unică de cumpărături.

Folosiți acest studiu pentru a vă învăța despre unele dintre cele mai importante Mall-uri din Oxford, precum și pentru a vă oferi o scurtă trecere în revistă a tot ceea ce diferențiază aceste mall-uri și le face destinații excelente pentru cumpărături pentru toată lumea și vă recomandăm să le vizitați în timpul turului dvs. turistic la Oxford.

Mall-uri din Oxford

Cele mai bune hoteluri din Oxford

Turismul în Oxford este o bucurie de netăgăduit, dar este determinat în primul rând de hotelul pe care îl alegeți. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui hotel de lux, o cazare economică sau o cazare cu o varietate de vederi și facilități, veți găsi fără îndoială ceea ce căutați în ghidul nostru.

Cele mai bune mall-uri din Oxford

Westgate Oxford

Locație: Centrul orașului Oxford, OX1 1NZ

Orar de deschidere: Luni-Vineri 9:00-20:00, Sâmbătă 9:00-19:00, Duminică 11:00-17:00

Westgate Oxford este cea mai importantă destinație de cumpărături din Oxford, cu peste 125 de magazine, restaurante și opțiuni de agrement sub un singur acoperiș de sticlă uimitor. Această reamenajare impresionantă din punct de vedere arhitectural de 440 de milioane de lire sterline combină clădirile istorice cu spații moderne de vânzare cu amănuntul.

Principalele atracții de la Westgate Oxford includ:

  • magazin universal John Lewis
  • Magazin Marks & Spencer de 30.000 de metri pătrați
  • Cinema Curzon cu ecran IMAX
  • Restaurant pe acoperiș și baruri cu terasă
  • O gamă de mărci de top precum Zara, Kate Spade, Calvin Klein

Westgate Oxford a adus noi opțiuni interesante de cumpărături și de luat masa chiar în inima centrului orașului. Este locul ideal pentru a petrece o după-amiază răsfoind magazinele înainte de a vă relaxa cu o băutură sau o masă cu vedere la orizontul uimitor din Oxford.

Similar Posts