Top 9 cele mai bune magazine din Londra… Ghidul tău complet 2023

Orașul Londra este cel mai frumos oraș din Anglia și capitala sa strălucitoare, cu toate aspectele turismului și distracției, inclusiv monumente și marate istorice care aduc dovezi ale nobilimii orașului și ale naturii sale fermecătoare, unde râul Tamisa curge în inima lui. , oferindu-i cea mai frumoasa priveliste, facandu-l cel mai important oras turistic din Anglia.

Acest mare oraș are, de asemenea, numeroase teatre, muzee și biserici istorice, iar una dintre cele mai esențiale atracții este plăcerea de a face cumpărături în centrele și străzile elegante ale Londrei, în special în Outlets In London.

Prize din Londra

Cele mai bune hoteluri din Londra

Londra are un minunat grup de hoteluri distincte în Anglia, care oferă cazare elegantă dotată cu cele mai noi facilități și asigură cea mai frumoasă priveliște asupra minunatelor repere ale orașului, iar noi vă vom prezenta o listă cu cele mai bune hoteluri din Londra, conform vizitatorilor arabi. evaluări și opinii, mai jos. 

Cele mai bune magazine din Londra

Diversele piețe londoneze sunt una dintre cele mai importante destinații turistice din Londra, între centre comerciale de lux cu o reputație celebră și prețuri imaginare și între centre comerciale Outlet London care nu sunt mai puțin calitative decât orice, în timp ce prețurile lor sunt doar mai mici pentru a se potrivi tuturor. bugete și vom discuta mai jos o selecție a celor mai faimoase centre Outlet London.

London Designer Outlet

London Designer este unul dintre cele mai bune puncte de vânzare din Londra și una dintre cele mai mari destinații de cumpărături care atrag iubitorii de cumpărături, fie rezidenți ai orașului, fie turiști, deoarece include 80 de magazine de la cele mai cunoscute mărci internaționale, de la îmbrăcăminte, încălțăminte și bijuterii. cu modele elegante care se caracterizează prin calitate înaltă și prețuri mici.

Include, de asemenea, 20 de restaurante și cafenele care se remarcă prin servirea de mâncăruri și băuturi delicioase de înaltă calitate la prețuri rezonabile, precum și o sală mare de cinema în care puteți viziona filmul preferat în timpul acestui tur special, precum și multe facilități care asigură confortul. pentru patronii săi, cum ar fi o parcare mare și o alta specială pentru persoanele cu nevoi speciale.

Ore de lucru

Toate zilele săptămânii, cu excepția duminicii, între orele 10:00 și 20:00.

Duminica de la 10:00 la 19:00.

Burberry Outlet

Burberry, cea mai faimoasă piață de desfacere din Londra, este o companie britanică de lux creată în 1856 d.Hr., care este cunoscută pentru ingeniozitatea și priceperea sa de a oferi cele mai bune articole, cum ar fi paltoanele rafinate fabricate în Anglia și eșarfele din cașmir țesute în Scoția.

Burberry vinde, de asemenea, îmbrăcăminte pentru femei, o selecție de posete atractive, îmbrăcăminte pentru bărbați de ultimă generație, cămăși, paltoane și multe altele, precum și parfumuri distinctive, curele și rechizite pentru copii, precum și un supermarket care satisface necesitățile de bază ale vizitatorilor. la acest mall unic.

Ore de lucru

Toate zilele săptămânii, cu excepția duminicii, de la 10:00 la 19:00.

Duminica de la 11:30 la 18:00.

Similar Posts