Top 10 cele mai bune magazine de haine din Leeds… Ghidul tău complet 2023 🛍️🎉

Leeds este renumit pentru scena sa vibrantă de vânzare cu amănuntul de îmbrăcăminte, plină de un amestec eclectic de magazine de designer de top, lanțuri de stradă la prețuri accesibile și tot ce se află între ele.

Acest articol descoperă primele 10 cele mai bune magazine de haine din Leeds care garantează o experiență de cumpărături încântătoare.

magazine de haine din Leeds

Harvey Nichols 👠👜

Harvey Nichols este un magazin universal de ultimă generație care oferă o gamă largă de haine de designer. Harvey Nichols, situat în cartierul Victoria, este doar un paradis pentru fashioniste. Ceea ce îl diferențiază este dedicarea sa de a prezenta cele mai recente tendințe de modă de la designeri globali.

De la rochii cochete la costume elegante pentru bărbați, magazinul oferă o gamă largă de îmbrăcăminte. Așadar, dacă doriți să vă răsfoiți cu unele articole de modă de lux, Harvey Nichols este magazinul dvs. de preferat.

Flanele 👗👞

Flanele este o altă bijuterie în scena retailului de modă de lux din Leeds. Flannels oferă o gamă largă de îmbrăcăminte de lux, de la designeri renumiți la nivel mondial până la mărci de îmbrăcăminte stradală în plină dezvoltare. Aici, puteți găsi un amestec sănătos de nervos și elegant.

Dacă sunteți în căutarea celor mai noi adidași Balenciaga sau a unui trenci clasic Burberry, Flannels este locul de vizitat. Angajamentul Flannels față de calitate și stil îl face unul dintre cele mai bune 10 magazine de haine din Leeds.

Piața Kirkgate 🧥👚

Piața Kirkgate este o vizită obligatorie pentru cei care caută îmbrăcăminte la prețuri accesibile. Fiind una dintre cele mai mari piețe acoperite din Europa, oferă o experiență unică de cumpărături. Piața este un labirint de tarabe, care vând totul, de la produse proaspete până la haine de epocă.

La Kirkgate Market, vei găsi o multitudine de oferte chilipiruri la haine. Indiferent dacă sunteți în căutarea unor elemente esențiale de zi cu zi sau piese unice de epocă, această piață are ceva pentru toată lumea.

Reutilizarea Pescărușilor ♻️👖

Seagulls Reuse este răspunsul Leeds la moda sustenabilă. Acest magazin second-hand găzduiește o gamă largă de haine second-hand. Aici, puteți găsi articole prea iubite de la mărci de străzi, etichete de designer și îmbrăcăminte vintage.

Similar Posts