Uber Marea Britanie… Ghidul tău complet 2023

Uber este cea mai convenabilă modalitate de a obține transportul pentru a vă prelua online și mulți oameni îl folosesc zilnic pentru activitățile lor.

În acest articol Uber din Regatul Unit, am oferit informații scurte, dar cuprinzătoare, pe care trebuie să le știți despre Uber în Regatul Unit.

Uber Marea Britanie

Despre Uber Marea Britanie

Uber este un serviciu de transport care permite utilizatorilor să solicite și să plătească cursele printr-o aplicație pentru smartphone. Serviciul este disponibil într-un număr de orașe din întreaga lume, inclusiv într-un număr de orașe din Regatul Unit. În acest articol, vom arunca o privire asupra Uber din Marea Britanie, inclusiv cum funcționează, tipurile de servicii disponibile și controversa care a înconjurat compania.

Cum funcționează Uber?

Pentru a utiliza Uber, utilizatorii trebuie mai întâi să descarce aplicația Uber și să creeze un cont. Aplicația permite utilizatorilor să solicite o călătorie și să urmărească progresul șoferului lor în timp real. Atunci când un utilizator solicită o călătorie, poate alege dintr-o gamă largă de tipuri de mașini, inclusiv opțiuni economice precum UberX și opțiuni de lux precum UberLUX. Odată ce un șofer a acceptat cererea, utilizatorul își poate urmări progresul pe hartă în aplicație și poate primi o oră estimată de sosire. Plata este gestionată automat prin aplicație, astfel încât nu este nevoie să faceți schimb de numerar cu șoferul.

Cum să creați un cont pe Uber în Marea Britanie

Puteți crea un cont Uber în Marea Britanie urmând acești pași:

  1. Descărcați aplicația Uber din App Store (iOS) sau Google Play Store (Android).
  2. Deschideți aplicația și atingeți „Înregistrați-vă” pentru a crea un cont nou.
  3. Introduceți informațiile dvs. personale, inclusiv numele, adresa de e-mail și numărul de telefon.
  4. Creați o parolă pentru contul dvs.
  5. Adăugați o metodă de plată atingând opțiunea „Plată” din meniul aplicației și urmând instrucțiunile. Puteți adăuga un card de credit, un card de debit sau un cont PayPal.

Tipuri de servicii Uber în Marea Britanie

Uber oferă o gamă largă de servicii în Marea Britanie, inclusiv:

Similar Posts