Cambridge
| | |

Transport public în Cambridge Autobuze, taxiuri, sistemul feroviar și multe altele 2023

Transportul public din Cambridge este o parte esențială a vieții de zi cu zi în oraș. Deoarece le permite rezidenților să se deplaseze prin oraș și să-l conecteze cu alte orașe.

Cambridge, în ciuda dimensiunilor sale, are multe de oferit fie localnicilor, cât și turiștilor. Este o metropolă înfloritoare, care încă se extinde și are o reputație excelentă pentru inovație, știință și întreprinderi bazate pe cunoaștere.

Transport public în Cambridge

Despre orașul Cambridge

Una dintre cele mai vechi și mai proeminente universități din lume se află în Cambridge, un oraș istoric. Există mult mai mult în acest oraș decât mediul academic și cercetare, chiar dacă o mare parte a vieții de zi cu zi este concentrată pe Universitatea Cambridge și pe cele 31 de colegii ale sale diferite.

Orașul conține muzee uimitoare cu colecții impresionante de relicve, fosile și antichități care te vor duce înapoi cu un miliard de ani în timp.

Apoi există parcuri vaste, numeroase biblioteci celebre și structuri istorice care prezintă o arhitectură britanică rafinată.

Râul Cam este un loc grozav pentru a petrece ziua mergând cu barca sau făcând un picnic. Vizitați Grădina Botanică a Universității Cambridge într-o după-amiază luminoasă, lăsați-vă vrăjiți de apusul de soare de la Castle Hill sau priviți vacile care pasc în pajiștile înverzite.

Dacă vă este foame, răsfățați-vă cu renumitele Chelsea Chins de pe Trumpington Street sau umpleți-vă fața cu delicatese delicioase din carne și legume.

Indiferent în ce perioadă a anului vizitați, fie că vă aflați în Cambridge pentru afaceri sau plăcere, Cambridge are tot ce aveți nevoie pentru a vă face călătoria de neuitat.

Autobuze în Cambridge

Un autobuz este un mijloc practic de transport în Cambridge, deoarece este accesibil și disponibil în mod regulat. Numeroase servicii de autobuz care opresc mai ales în centrul orașului circulă pe tot parcursul zilei în oraș.

Există diverse servicii de autobuz disponibile în Cambridge, inclusiv rute care leagă cinci locații Park and Ride. Dar Stagecoach, una dintre cele mai mari companii de autobuze din Marea Britanie, operează majoritatea autobuzelor din Cambridge.

Autobuz ghidat Cambridge

Folosirea unui autobuz pentru a deplasa prin Cambridge este o alegere rapidă și înțeleaptă, datorită Cambridgeshire Guided Busway, uneori cunoscută sub numele de „The Busway”, o legătură inovatoare de transport operată de Consiliul Județean Cambridgeshire.

Similar Posts