Winkelen in Manchester … Een uitgebreide gids 2023

Welkom in de bruisende stad Manchester, een paradijs voor shoppers die genieten van de sensatie van het zoeken naar het perfecte item. Manchester, in het hart van het noordwesten van Engeland, is een stad met een fascinerende mix van oud en nieuw, lokaal en internationaal, boetiek en winkelstraat.

Voor niet-ingewijden kan winkelen in Manchester een overweldigend maar lonend avontuur zijn. Deze gids neemt je mee op een betoverende reis door de beste winkelstraten van de stad en belicht de plaatsen waar je de beste koopjes kunt doen, unieke items kunt ontdekken en echt kunt genieten van de levendige cultuur van Manchester.

Winkelen in Manchester

De winkelcentra van Manchester

Arndale Centre : het winkelhart van Manchester

In het hart van het stadscentrum staat het Arndale Centre trots als een baken van Manchester’s winkelkracht. Als een van de grootste winkelcentra in het VK herbergt het een indrukwekkend aanbod van meer dan 200 winkels.

Grote merken als Next, Topshop en Apple hebben hier een thuis gevonden, naast een gevarieerd aanbod aan restaurants en cafés om bij te tanken tijdens het shoppen.

Trafford Centre : winkelen, dineren en spelen

Iets verder weg is het Trafford Centre een ode aan weelde. Met zijn grootse bouwstijl en een uitgebreid aanbod aan winkels is het geen verrassing dat het winkelend publiek uit het hele land aantrekt.

Afgezien van het winkelaanbod, biedt het Trafford Centre een levendige eet- en amusementsscene, met een bioscoop met meerdere zalen, een bowlingbaan en zelfs een indoor skipiste!

Similar Posts