Пазаруването в Манчестър … Изчерпателно ръководство 2023 г

Добре дошли в оживения град Манчестър, рай за купувачите, които се наслаждават на тръпката от търсенето на перфектния артикул. В сърцето на северозападната част на Англия, Манчестър е град, който може да се похвали със завладяваща комбинация от старо и ново, местно и международно, бутици и главни улици.

За непосветените пазаруването в Манчестър може да бъде огромно, но възнаграждаващо приключение. Това ръководство ще ви отведе на пленително пътешествие из най-добрите места за пазаруване в града, подчертавайки местата, където можете да вземете най-добрите сделки, да откриете уникални артикули и наистина да се потопите в оживената култура на Манчестър.

Пазаруване в Манчестър

Търговските центрове в Манчестър

Arndale Center : Пулсът на пазаруването в Манчестър

В сърцето на центъра на града, Arndale Center стои горд като фар на търговската мощ на Манчестър. Като един от най-големите търговски центрове в Обединеното кралство, той разполага с впечатляваща гама от над 200 магазина.

Основни марки като Next, Topshop и Apple са намерили дом тук, заедно с разнообразна селекция от ресторанти и кафенета, за да заредите гориво по време на шопинга.

Trafford Center : пазарувайте, вечеряйте и играйте

Малко по-далеч, Trafford Center е ода на разкоша. Със своя грандиозен архитектурен стил и широка гама от магазини, не е изненада, че привлича купувачи от цялата страна.

Освен предлагането на дребно, Trafford Center е домакин на оживена сцена за хранене и развлечения, включваща многоекранно кино, зала за боулинг и дори закрита ски писта!

Similar Posts