Най-добрите 10 хотела в Лондон… Вашето пълно ръководство за 2023 г

Затруднявате ли се в момента да намерите правилния хотел в Лондон? Вие сте турист, който планира кратко посещение в Лондон?

Тогава тази статия за най-добрите 10 хотела в Лондон ще бъде правилният отговор за вас, където вече сме изброили най-добрите хотели от Лондон, които можете да опитате!

Най-добрите 10 хотела в Лондон

За най-добрите 10 хотела в Лондон

Лондон е много огромен град, за който почти всеки знае. Намира се в Обединеното кралство и може да се счита за сърцето на европейския континент. Като столица на Обединеното кралство, несъмнено в Лондон има много туристи или хора, които идват и си отиват всеки ден. Това място е много гъсто с хора и в този красив град се случват много неща.

Ако сте турист, който в момента планира да посети Лондон сам, с партньора или семейството си, със сигурност престоят за един ден не е достатъчен, за да разгледате красотата на града и трябва да резервирате хотел, където да останете за следващите няколко дни.

В тази статия сме изброили 10-те най-добри хотела в Лондон, които можете да изберете като място за престой. Можете да резервирате този хотел директно, като дойдете до масата за резервации или ги резервирате от няколко приложения или уебсайтове за онлайн резервации на хотели. Ще ги разделим на две части, луксозните хотели и обикновените хотели.

Превъртете надолу, за да ги прочетете!

Най-добрите 10 хотела в Лондон: Луксозни хотели

Луксозните хотели са най-подходящи за вас, които посещавате Лондон с голям бюджет, защото разходите за престой в един от тези хотели са скъпи. Но хотелите са много добри за вас, ако посещавате Лондон с бизнес цели. Ето ги и тях;

1. Shangri-La The Shard

Със сигурност хотел Shangri-la е посочен тук като 10-те най-добри хотела в Лондон. Кой не познава този хотел? Разпространен е в много страни по света, една от които може да се намери в Лондон. Shangri-La Hotel е абсолютен петзвезден хотел, който ви предлага максимално ниво на комфорт при престой.

Те разполагат с няколко вида стаи, апартаменти и свързани стаи, които можете да наемете и цената варира в зависимост от това коя стая предпочитате. Те също така имат един ресторант и три бара и салона, които предлагат британски храни с азиатски изтънчен вкус. Освен това те разполагат и с инфинити басейн, галерия, заседателни зали и много други важни съоръжения.

И ако се чудите за цената, тя може да се промени в зависимост от стаята, която търсите, и датата, на която ще останете, но обикновено ще ви струва от £700 на вечер за 1 възрастен.

Най-добрите 10 хотела в Лондон

2. Шератон Гранд Лондон

Sheraton също е една от най-големите вериги хотелски компании в света, където има толкова много хотели, които са разпръснати из стратегически градове в света и един от тях е Sheraton Grand London, който се намира на 0,4 мили от Бъкингамския дворец, много стратегическа зона за хотел да бъде!

Този хотел разполага с много видове стаи и апартаменти, които да персонализирате според своите клиенти. Освен това има два ресторанта, първият е италиански, а другият е The Palm Court Restaurant, като и двата предлагат открита закуска на шведска маса, която струва £27.

А ако искате да резервирате стая веднага, цената в този хотел за един възрастен и една нощувка започва от £598

Similar Posts