Приложения и сайтове за сравняване на цени Великобритания .. Всичко, което трябва да знаете 2023

Можете да използвате приложения и уебсайтове за сравняване на цени, за да сравните цените на продуктите, продавани от различни магазини в Обединеното кралство. Този тип приложения ви показват колко струва даден продукт в различни магазини, за да можете да го купите на най-добрата цена.

Спестете много пари при пазаруване, като използвате приложенията по-долу, за да сравнявате цените, преди да направите покупка. В тази статия ще разгледаме някои от най-популярните приложения и сайтове.

приложения за сравняване на цени Великобритания

Най-добрите 10 Приложения за сравняване на цени Великобритания

Цената на бензина се покачва. Всички ние сме смазани от инфлацията. Все пак трябва да купите някои неща. Днешните цени на рафтовете могат да бъдат изненадващи, но има начини да сте сигурни, че получавате най-добрите оферти.

Приложенията за сравняване на цени играят важна роля в това отношение. Те могат да се използват както за лично, така и за онлайн пазаруване, особено по време на големи разпродажби като Amazon Prime Day или Black Friday.

Можете да сте сигурни, че сте сключили най-добрата сделка за продукта, който действително искате или от който се нуждаете, като извършите кратка проверка. Може дори да намерите друг код за отстъпка. Приложенията са полезни и ако просто търсите сделка, тъй като много от тях показват най-новите листовки и разпродажби на търговците на дребно.

Общи приложения за сравняване на цени Великобритания

Предлагаме ви най-хвалените приложения за сравняване на цени в Обединеното кралство.

Магазин Savvy

ShopSavvy е приложение за сравняване на пазаруването в Обединеното кралство, което ви позволява лесно да сравнявате цените в различни магазини. Клиентите имат възможност да сканират баркодове, да търсят по ключова дума или UPC код или да въвеждат информация за продукта ръчно.

ShopSavvy ще ви покаже колко струват същите или подобни продукти онлайн или в близките до вас магазини. Освен това тя има функция за съвпадение на цените, която позволява на клиентите да получат най-добрата цена, без да търсят другаде. Той също така предоставя информация за това кои търговци на дребно разполагат с най-големи наличности.

Можете също така да разберете кога големите магазини провеждат разпродажби. Можете да разгледате цените в много различни магазини. И все пак едно от най-добрите неща в ShopSavvy е, че можете да наблюдавате цените на графика, за да видите как се променят с течение на времето. Това ви позволява да планирате кога да купувате неща и кога да ги купувате.

Цени на бензина на WhatGas

Това приложение не е ограничено до Обединеното кралство. Тя може да се използва във всяка от над 50 000 станции, които поддържа. Можете да използвате картата, за да откриете бензиностанциите близо до вас, и да кликнете върху всяка от тях, за да видите колко струва горивото там. Можете също така да сортирате по вид гориво и да споделяте намереното.

Цени на бензина

Удивителното при това приложение е, че сравнява разходите на около 8500 бензиностанции в 98% от територията на Обединеното кралство. Цените също се актуализират ежедневно. Наличен е и полезен планиращ маршрут, който можете да филтрирате по пробег, марка бензин и вид гориво. Тя започва като онлайн сайт (petrolprices.com) преди повече от 10 години, което предполага, че знаят какво правят.

КупиВиа

Основният екран на BuyVia ви показва най-добрите оферти веднага. Оттам можете да намерите скенер за баркодове, който можете да използвате в магазините, за да определите най-добрите цени в съседните магазини или онлайн.

BuyVia има списък със сделки и купони. Можете също така да използвате приложението за сравняване на супермаркети в България, за да зададете предупреждения, когато цената на интересуващ ви продукт падне до определено ниво.

Mycartsavings

Mycartsavings има пълна кошница с лакомства за вас, независимо дали пазарувате онлайн или лично. Това е едно от приложенията за сравняване на цени в Обединеното кралство, което следи цената на даден артикул както в магазините, така и онлайн, и ви уведомява, когато тя достигне сумата, която сте готови да платите.

Similar Posts