Westfield London

Уестфийлд Лондон .. Пълният ви наръчник 2023

Westfield London е голям търговски център в Обединеното кралство. Намира се в лондонския квартал Хамърсмит и Фулъм, близо до Шепърдс Буш. В центъра има много магазини и ресторанти, кино и фитнес клуб.

Всяка година около 21 милиона души посещават търговския център Westfield London. Има за всекиго по нещо – от луксозни магазини до универсални магазини, от евтино пазаруване до джаджи и подаръци.

Какво представлява търговският център Westfield London?

Уестфийлд Лондон е огромен търговски център в Уайт Сити, Западен Лондон, Англия, построен за 1,6 милиарда паунда от Уестфийлд Груп на място, където някога е било разположено френско-британското изложение.

При дебюта си на 30 октомври 2008 г. той се превръща в най-големия покрит търговски комплекс в столицата.

С повече инвестиции и растеж през март 2018 г. той се превръща в най-големия търговски център в Европа с площ от 2 600 000 кв.м (240 000 кв.м).

Търговският център Уестфийлд Лондон се посещава от около 21 милиона посетители годишно. От луксозни търговци, през универсални магазини и магазини с отстъпки до джаджи и подаръци.

В търговския център Westfield London има за всекиго по нещо, както и галерии за изкуство, декорация на дома, услуги за коли под наем и магазини за домашни любимци.

Местоположение и работно време

Местоположение: Ариел Уей, Шепърдс Буш, Лондон W12 7GF, Великобритания.

Отворено: Понеделник – събота от 10 до 22 ч., неделя от 12 до 18 ч.

Телефон: +44 (0)2033 712300

Удобства в търговския център (пазаруване, ресторанти, развлечения)

Каквото и да търсите, в търговския център Westfield London със сигурност ще го намерите, тъй като той включва около 293 магазина.

Сред модните марки в търговския център са American Vintage, Aldo, AllSaints, Coach, Dr. Martens, Diesel, Gucci и Hollister.

APM Monaco, Breitling, Longines и Mango са добри магазини за аксесоари.

Сред семейните магазини в търговския център са Harrods Outlet, Explore Learning, Disney Store, LEGO и Primark.

Similar Posts