Calzedonia uk

Calzedonia UK .. Ghidul dumneavoastră complet 2023

Calzedonia UK este unul dintre cele mai bune magazine din Marea Britanie care vinde haine de baie și sport.

Colanți șic, jambiere, șosete și, în timpul verii, costume de baie unicat, toate acestea sunt disponibile pentru doamne în buticurile de modă extinse ale companiei.

Despre Calzedonia UK

În 1986, la Verona, Italia, a avut loc lansarea principală a grupului Calzedonia UK. Sandro Veronesi, fondatorul companiei, este în prezent președinte și cel mai mare acționar al grupului.

Grupul Calzedonia a avut o creștere constantă a fluxurilor de venituri și a eforturilor de extindere de peste 30 de ani. De asemenea, a dezvoltat articole și mărci populare și și-a menținut o poziție puternică pe piețele globale de vânzare cu amănuntul a produselor de modă.

Calzedonia Spa gestionează în mod direct întregul ciclu de viață al produsului, de la concepție, prin producție în fabricile proprii, până la distribuția finală internațională.

În prezent, Grupul își oferă colecțiile exclusiv în cadrul magazinelor sale oficiale (peste 5000) sub numele de Calzedonia, Intimissimi, Tezenis,

Falconeri, Intimissimi, Uomo și Atelier Emé, care sunt deținute în mod direct sau exploatate în regim de franciză, în întreaga lume, în 55 de țări.

Clienții sunt contactați prin intermediul rețelei de distribuție a companiei, prin intermediul buticurilor și magazinelor din Milano, Roma, Paris, Londra, Moscova, Barcelona, Dubai, Hong Kong, New York, So Paulo, Shanghai, Tokyo și multe alte orașe importante din întreaga lume.

Cum să găsiți un magazin Calzedonia UK?

Calzedonia este ușor de accesat în Marea Britanie, deoarece compania are aproximativ 10 magazine oficiale în care puteți găsi produsul lor. Magazinele sunt situate în principal în capitala Londra (8), Manchester (1) și Kent (1).

Urmați pașii următori pentru a găsi cel mai apropiat magazin de locația dumneavoastră:

1- Vizitați site-ul oficial al companiei, care oferă o pagină specială pentru cele 10 magazine din Regatul Unit.

Similar Posts