Cele mai bune site-uri pentru a cumpăra mașini din Marea Britanie .. Ghidul dvs. complet 2023

Cele mai bune site-uri de cumpărare a mașinii din Marea Britanie concurează pentru a oferi cele mai bune servicii care să răspundă nevoilor clienților și să îi ajute să cumpere mașina visurilor lor. Cumpărarea unei mașini este mai ușor și mai distractiv acum că tehnologia s-a îmbunătățit, iar producătorii și dealerii sunt mai ușor de contactat.

Acest lucru s-a întâmplat după ce lumea a văzut o mare schimbare când au fost create site-uri doar pentru cumpărarea și vânzarea de mașini. Aceste site-uri au fost cele mai bune și mai de încredere și mulți oameni le-au folosit atunci când și-au cumpărat mașinile.

Site-uri pentru a cumpăra mașini din Marea Britanie

Costul achiziționării unei mașini în Marea Britanie

Când te gândești să cumperi o mașină nouă, primul lucru care îmi vine în minte este câți bani trebuie să am pentru a-mi cumpăra mașina visurilor mele. Există o serie de costuri pe care cei care doresc să cumpere o mașină nouă în Marea Britanie, în special, trebuie să le ia în considerare și să se angajeze:

  • Testul de conducere teoretic costă aproximativ 23 de lire sterline în Regatul Unit. Pe lângă examenul practic de conducere, care costă între 62 și 75 de lire sterline.
  • Permis de conducere, cu prețuri între 34 și 43 de lire sterline.
  • Cota taxei auto variază între 10 și 2.000 de lire sterline, în funcție de tipul de vehicul și de emisiile de CO2.
  • Costurile cu combustibilul variază în funcție de cursul de schimb al vehiculului, dar sunt de obicei în jur de 70 de lire sterline pe lună.
  • Plata medie anuală de asigurare este de 471 GBP.

Condiții pentru importul de mașini din Marea Britanie

Pentru a expedia o mașină achiziționată în Marea Britanie în țara dvs. de origine, trebuie să urmați următorii pași:

  • Vehiculul trebuie să fie din același an model ca și expedierea.
  • Factura de achizitie auto si certificat de origine
  • Importul mașinii din Regatul Unit în portul preferat al cumpărătorului, cu necesitatea trimiterii prin poștă a documentelor necesare.
  • Plătiți taxele impuse, care totalizează 18% pentru mașinile de 1000cc și 1600cc și sunt împărțite în impozit de 14%, taxă de dezvoltare de 3% și taxă de orar auto de 1%.

Similar Posts