Secondhand Furniture online UK

Mobilier second-hand online UK … Ghidul dumneavoastră complet

Faptul că am ales să-mi aranjez casa cu mobilier second-hand din magazinele online din Marea Britanie mi-a permis să economisesc o mulțime de bani. Am răscolit internetul și am găsit puncte de vânzare de top pentru mobilă de ocazie.

Optarea pentru mobila la mâna a doua în Marea Britanie este cu adevărat o modalitate fantastică de a obține mobilier ieftin, dar de calitate. Și ce este și mai bine, nu este vorba doar de cumpărare, ci poți vinde și piesele nedorite!

Cel mai bun mobilier second-hand UK

  1. eBay

Am învățat rapid că pentru a face o afacere bună cu mobilă folosită în Londra este nevoie de multă răbdare și efort. Întotdeauna mă duc la eBay, dar ai grijă, este plin de o mulțime de prostii! Cheia constă în filtrarea cu atenție a căutării la “second-hand” și în utilizarea unor termeni cât mai specifici.

Sigur, puteți ridica personal unele articole, dar în general acestea vor fi expediate de un curier, la un cost suplimentar. Am observat că unele articole au o opțiune “Cumpără acum”, în timp ce pentru altele trebuie să plasezi o ofertă.

  1. etsy romania

Am descoperit că majoritatea oamenilor tind să subestimeze Etsy dacă nu îl folosesc des. Din experiența mea, de obicei, cumpărătorii sunt cei care îi acordă un rating complet de cinci stele. Inițial, a început cu mici obiecte realizate manual, dar de atunci a progresat rapid.

După părerea mea, Etsy este probabil cea mai flexibilă piață pentru mobila folosită din Marea Britanie. Pe lângă faptul că puteți cumpăra tot felul de mobilier nou și vintage sau decorațiuni pentru casă, puteți găsi pe cineva care să personalizeze o piesă doar pentru dumneavoastră.

Iar unicitatea nu se oprește aici. Pe lângă faptul că oferă articole realizate manual, Etsy se pricepe și la mobilă recondiționată. Este incredibil să vezi cum un dulap vechi sau o simplă tablă poate fi transformată în ceva impresionant!

  1. Vinterior

Am dat peste acest magazin online specializat în mobilier second hand din Marea Britanie. Am fost intrigată de accentul pus pe mobilierul vintage și antic, care se adresează în același timp diferitelor stiluri și bugete. Ceea ce mi s-a părut interesant este că toate articolele sunt vândute de vânzători independenți.

Pentru a găsi piesa perfectă pentru casa mea, puteam fie să cumpăr din colecțiile lor meticulos îngrijite, fie să-mi adaptez rezultatele căutării în funcție de designer, culoare, design, materiale sau chiar epocă.

Similar Posts