Cele mai ieftine universități din Londra pentru studenții internaționali 2023

Majoritatea vizitatorilor Regatului Unit vin pentru istoria bogată a țării, dar Londra este cel mai bun loc pentru a merge.


Dacă ești un student internațional interesat să studiezi la Londra. Iată una dintre cele mai ieftine universități din Londra pentru studenții internaționali.

Universități din Londra pentru studenți internaționali

De ce Londra?

1- Este Londra

Pentru început, este Londra. Este un oraș frumos și toată lumea vrea să viziteze acest loc magic. Are o scenă culturală bogată, colegii de talie mondială și multe oportunități pentru studenți de a studia în străinătate. Universitățile sunt, de asemenea, locuri grozave pentru a găsi bani pentru burse. Deci, nu crezi că ar fi grozav să studiezi la Londra?

2. Stil de viață uimitor de oraș

De asemenea, vei putea vedea cum funcționează un oraș mare. Există o mulțime de restaurante, pub-uri, baruri și locuri de muzică pe care le puteți verifica. Puteți avea o experiență multiculturală unică în timp ce vizitați toate locurile distractive din capitală. În afara orelor de curs, există mai mult de o mie de galerii în care poți învăța lucruri noi.

3 – Educație

De asemenea, este util să ai cele mai bune calificări și să trăiești într-un oraș câștigător. Dacă ești de acord, atunci ar trebui să te muți la Londra. Este un oraș excelent pentru educație, cu peste 50 de colegii și universități. Universitățile din Londra sunt cunoscute în întreaga lume. Deci, cel mai bun mod de a studia va fi disponibil.

4. Comunicare

Vă ajută să vă îmbunătățiți șansele de a obține un loc de muncă. Londra, capitala țării, este mereu plină de oameni care sunt prietenoși și dispuși să ajute, precum și de oameni care ar putea să-și obțină un loc de muncă acolo. Puteți merge la una dintre universitățile ieftine din Londra care acceptă studenți internaționali. Studiul la Londra te va ajuta să cunoști oameni din domeniul tău și să ții legătura cu ei.

5- Poți locui cu ușurință în Londra cu un buget redus.

Ca student, poți face 101 lucruri gratuit. Există mai mult de zece muzee care pot fi vizitate gratuit. Obțineți cardul London Card pentru a economisi bani la cele mai bune atracții din Londra, pentru a evita cozile și pentru a vă bucura de liniște și pace în cele mai bune parcuri gratuite ale orașului.

Top 10 cele mai ieftine universități din Londra pentru studenții internaționali

Universitatea din Westminster

Cu aproximativ 180 de ani în urmă, Universitatea din Westminster s-a deschis ca primul colegiu politehnic din Londra. Ei și-au construit o reputație pentru a ajuta studenții din medii diferite să-și atingă potențialul maxim datorită cât de bine s-au descurcat în trecut. Această universitate este una dintre cele mai puțin costisitoare din Londra. Programele de Arhitectură, Film, Media și Arte de la Universitatea din Westminster sunt foarte bine cunoscute.

Taxa medie de școlarizare

Similar Posts