gucci store glasgow

Gucci Marea Britanie .. Ghidul tău complet 2023

Gucci UK este unul dintre cei mai buni retaileri de îmbrăcăminte de lux din țară pentru achiziționarea de haine de lux de designer.

Firma binecunoscută oferă o gamă largă de articole de îmbrăcăminte de marcă premium pentru bărbați, femei și copii în Regatul Unit.

Gucci Marea Britanie

Despre Gucci UK

Gucci, unul dintre cele mai cunoscute și mai avansate mărci de modă, se străduiește să schimbe modul în care gândim despre modă. Noul director de creație al mărcii, Alessandro Michele, a întinerit imaginea mărcii, solidificându-i locul ca una dintre cele mai dezirabile etichete de modă din lume. În domeniul modei și designului, produsele Gucci sunt de neegalat în ceea ce privește calitatea și atenția la detalii.

Kering deține Gucci și alte mărci deținute de Kering. KERING este o corporație globală de lux în valoare de mai multe miliarde de dolari, care deține și administrează multe mărci binecunoscute de modă, articole din piele și bijuterii.

Gucci este unul dintre cele mai recunoscute mărci din lume și a făcut de multă vreme parte din viața multor oameni. Compania are peste 11.000 de angajați în întreaga lume și operează în peste 60 de țări. Gucci vinde o gamă largă de produse, inclusiv articole din piele, îmbrăcăminte și parfumuri.

Gucci UK este o filială a Gucci care se concentrează pe piețele de limbă engleză.

Cum să găsești un magazin Gucci din Marea Britanie?

Puteți găsi cu ușurință magazinele Gucci din Marea Britanie utilizând locatorul de magazine de aici .

Există o mulțime de magazine Gucci în Marea Britanie, cum ar fi:

  • Magazin Gucci din Glasgow
  • Gucci centrul Londra
  • Gucci selfridges
  • Magazin Bicester Gucci

Similar Posts