Hobbs-UK-1

Hobbs България .. Всичко, което трябва да знаете 2023

Всичко, което трябва да знаете за Hobbs UK, как да купувате онлайн, най-добрите разпродажби и отстъпки, как да купувате онлайн и още!

Колекциите на Hobbs UK са създадени, за да отговорят на изискванията на съвременната жена, която обича живота, черпи от богатото си наследство и винаги гледа напред.

Hobbs Великобритания

За Hobbs UK

Компанията Hobbs UK е основана в лондонския квартал Хампстед през 1981 г. професионалните занаятчии методично изработват модерни кройки, модерно шиене и силуети без усилие, вдъхновени от произхода на Hobbs.

Това, че не се влияе от модните тенденции, които идват и си отиват, прави Hobbs UK една от най-желаните марки в света.

Дизайнерите непрекъснато търсят отвъд еднократната употреба, за да открият и разработят вечни модни тенденции, които никога няма да излязат от мода.

Междувременно Hobbs има магазини в Обединеното кралство, концесии в Съединените щати и Германия, както и франчайзи в Дубай и Швеция.

Онлайн магазинът обслужва 55 държави по света. За клиентите, които са предимно на средна възраст и по-възрастни, Hobbs е известен с това, че предлага дрехи в средния ценови диапазон.

Как да намерим магазин на Hobbs в България?

Hobbs е лесно достъпен в Обединеното кралство, тъй като компанията притежава около 57 официални магазина в различни градове, където можете да намерите техните продукти. Магазините са разположени основно в столицата Лондон (24), Абърдийн (2), Белфаст (1), Бирмингам (3), Кеймбридж (2). Кардиф (4), Единбург (3), Глазгоу (4). Лийдс (1), Ливърпул (3), Манчестър (3), Нюкасъл на Тайн (2), Нотингам (2), Оксфорд (1) и Шефилд (2).

Следвайте следващите стъпки, за да откриете най-близкия магазин до вашето местоположение:

1- Посетете официалния уебсайт на компанията, който предоставя функция, която ви позволява да намерите най-близкия до вас магазин, като използвате текущото си местоположение.

2- Влезте или се регистрирайте с личния си имейл, след което намерете мястото, което искате да посетите.

3- След това ще получите цялата информация за желаните магазини.

Продукти на Hobbs UK

Similar Posts