Tesco uk

Magazinul online Tesco Marea Britanie: ghidul tău complet 2023

Tesco Marea Britanie este una dintre cele mai mari companii multinaționale care sunt implicate în industria furnizării de produse alimentare, nealimentare și alte servicii de vânzare cu amănuntul.


Găzește o varietate de formate de magazine care vând produse precum sandvișuri, mese gata de consumat și produse proaspete.

Tesco Marea Britanie

Ce este Tesco Marea Britanie?

Tesco Marea Britanie este un comerciant britanic global de produse alimentare și alte bunuri, cu sediul central în Welwyn Garden City, Anglia. A fost al treilea cel mai mare retailer la nivel global în ceea ce privește vânzările brute în 2011 și al nouălea ca mărime la nivel global în ceea ce privește veniturile.

Are magazine în Slovacia, Republica Cehă, Ungaria, Marea Britanie, Irlanda și Republica Cehă. În plus, domină afacerile alimentare din Marea Britanie, cu o cotă de piață de 28,4%.

În 1919, Jack Cohen a înființat Tesco ca o colecție de tarabe din cartierul Hackney din Londra.
După ce Cohen a cumpărat o încărcătură de ceai de la TE Stockwell în 1924, a folosit inițial termenul „Tesco” combinând cele trei inițiale cu primele două litere ale numelui său de familie. 

Primul magazin Tesco a fost deschis în Burnt Oak, Barnet, în 1931. Compania a crescut rapid și, până în 1939, deținea peste 100 de locații Tesco la nivel național.

De la începutul anilor 1990, Tesco sa extins la nivel internațional, operând în 11 națiuni diferite. Tesco și-a extins afacerile începând cu anii 1960, intrând pe noi piețe precum cărți, îmbrăcăminte, electronice, mobilier, jucării, benzină, software, servicii financiare, telecomunicații și servicii de internet.

Tesco a încercat să atragă o varietate de clase sociale în anii 1990, repoziționându-se ca un comerciant cu amănuntul de jos, cu volum mare și la preț redus, cu gama sa accesibilă „Tesco Value” (introdusă în 1993) și linia de lux „Tesco Finest”.

Cum să găsești un magazin Tesco Marea Britanie?

Tesco este ușor accesibil în Regatul Unit, deoarece compania deține aproximativ 2804 de magazine oficiale, unde puteți găsi produsele lor.

Magazinele sunt situate în principal în Anglia, cu 2408 magazine oficiale, apoi Scoția ocupă locul doi cu 216 magazine oficiale.

Pe locul trei, Țara Galilor vine cu 123 de magazine oficiale, în timp ce Irlanda de Nord se află pe locul patru cu 56 de magazine oficiale.

Similar Posts