Secondhand Furniture online UK

Мебели втора употреба онлайн Великобритания … Вашето пълно ръководство

Изборът да обзаведа дома си с мебели втора употреба от онлайн магазини в Обединеното кралство ми спести много пари. Претърсих интернет и открих първокласни магазини за мебели втора употреба.

Изборът на мебели втора употреба в Обединеното кралство е наистина фантастичен начин да се сдобиете с евтини, но качествени мебели. Още по-хубаво е, че не става въпрос само за купуване, а можете и да продадете нежелани вещи!

Най-добрите мебели втора употреба Великобритания

  1. eBay

Бързо разбрах, че сключването на добра сделка за употребявани мебели в Лондон изисква много търпение и усилия. Моят избор винаги е eBay, но внимавайте, той също е пълен с много боклуци! Ключът е във внимателното филтриране на търсенето до “употребявани” и използването на възможно най-специфични термини.

Разбира се, можете да вземете лично някои артикули, но в повечето случаи те ще бъдат изпратени от куриер срещу допълнително заплащане. Забелязах, че някои елементи имат опция “Купи сега”, докато за други трябва да направите оферта.

  1. Etsy

Открих, че повечето хора са склонни да подценяват Etsy, ако не го използват често. Според моя опит обикновено купувачите му дават пълна оценка от пет звезди. Първоначално тя започва с малки ръчно изработени изделия, но оттогава бързо се развива.

Според мен Etsy е може би най-гъвкавият пазар за употребявани мебели в Обединеното кралство. Освен че можете да закупите всякакви нови и винтидж мебели или домашен декор, можете да намерите и човек, който да персонализира даден елемент специално за вас.

И уникалността не свършва с това. Освен че предлага ръчно изработени предмети, Etsy има талант и в областта на мебелите с променено предназначение. Невероятно е да видиш как един стар гардероб или обикновена дъска могат да се превърнат в нещо забележително!

  1. Интериор

Попаднах на този онлайн магазин, специализиран в мебели втора употреба в Обединеното кралство. Бях заинтригувана от акцента върху винтидж и антикварните мебели, като в същото време се грижеше за различни стилове и бюджети. Това, което ми се стори готино, е, че всички артикули се продават от независими продавачи.

За да намеря перфектното изделие за дома си, мога да купя от техните щателно подбрани колекции или да персонализирам резултатите от търсенето си по дизайнер, цвят, дизайн, материали или дори епоха.

Similar Posts