| | |

Openbaar vervoer in Cambridge Bussen, taxi’s, spoorwegen en meer 2023

Deze busbaan, met 16 mijl de langste ter wereld, stelt bussen in staat snel langs een ter ziele gegane spoorlijn te rijden op gespecialiseerde spoorbanen die voor hun doel zijn ontworpen.

Het is belangrijk om te weten dat Whippet en Stagecoach de twee busmaatschappijen zijn die begeleide bussen exploiteren tijdens het zoeken naar routes of het kopen van kaartjes.

Hoewel er belangrijke overstappunten zijn bij het treinstation en bij Addenbrooke’s Hospital, rijden de meeste bussen van en naar het busstation, dat aan Drummer Street in het centrum van de stad ligt.

Bezoek de Guided Busway- website voor meer informatie over busway-park-and-ride-locaties, routes, dienstregelingen en toeslagen .

Hoe koop ik buskaartjes in Cambridge?

De bestuurder van de meeste bussen verkoopt meestal kaartjes aan passagiers. Voor zijn diensten biedt elke operator tickets voor eenmalig gebruik, alleen voor retourzendingen en tickets voor meervoudig gebruik aan.

U kunt een Dayrider-ticket kopen voor onbeperkte Stagecoach-busreizen voor één dag of een Megarider-ticket voor onbeperkte Citi-busreizen voor zeven dagen.

Het Multibus-ticket is een andere optie om te verkennen. Hiermee kunt u gebruikmaken van diensten die worden aangeboden door verschillende exploitanten in de provincie, zonder dat u elke keer dat u van bus wisselt, afzonderlijke tarieven hoeft te betalen. Alleen de buschauffeur kan je dit kaartje verkopen, dat ongeveer $ 43 kost voor een zevendaagse Multibus-pas en $ 10 voor dagpassen.

Cambridge bus gratis kaartjes

Voor gratis busvervoer binnen de stad moet u dit minimaal vier weken voordat u het nodig heeft aanvragen. In het weekend en na 9.30 uur kan iedereen met een voordelige buspas gratis meerijden.

De kosten van het nemen van de UNI 4-bus zijn sterk verlaagd voor RUG-medewerkers en studenten die een RUG-kaart hebben. Deze bussen rijden meestal elke 20 minuten door de stad.

Taxi’s in Cambridge

Taxi’s zijn een andere vorm van openbaar vervoer in Cambridge. Taxi’s in Cambridge zijn gemakkelijk te huur op elk moment van de dag.

Golden Triangle Taxi is het lokale taxibedrijf in Cambridge. Bel (519) 740-2222 om een ​​taxi te nemen.

Taxitarieven in Cambridge worden bepaald door verschillende factoren, waaronder de lengte van de reis en de afgelegde afstand.

Similar Posts