Site-uri de rezervări hoteliere din Marea Britanie… Ghidul tău complet 2023

Apoi avem Trivago, unul dintre cele mai bune site-uri de rezervare la hoteluri pe care le are Regatul Unit. De pe site sau din aplicație, Trivago va sorta tipurile de hoteluri pe care le căutați în prezent.

Trebuie doar să setați data de check-in și check-out, numărul de oaspeți și camera și faceți clic pe butonul „Căutare”, iar Trivago vă va afișa toate hotelurile din Marea Britanie.

De asemenea, puteți aplica unele filtre pentru a potrivi hotelurile cu preferințele dvs., cum ar fi prețul, tipul de proprietate (Hotel/Casa/Apartament etc.), evaluarea, locația și cu cât mai multe filtre puteți aplica, cum ar fi facilitățile pe care proprietatea are. Cu Trivago poți obține un hotel de 3 stele cu prețul de pornire de 55 GBP pe noapte pentru 2 adulți.

Site-uri de rezervări hoteliere din Marea Britanie

3. Hotels.com

După cum sugerează și numele, acest site web vă oferă toate hotelurile care sunt listate online pe care le puteți găsi și rezerva cu ușurință. Vor fi sute de hoteluri care vor apărea după ce stabiliți datele de check-in și check-out, numărul de oaspeți și camera pe care intenționați să o rezervați.

Acest site web are, de asemenea, o interfață de utilizare cu aspect foarte prietenos, care vă va ghida cu ușurință în găsirea și rezervarea hotelurilor dorite. Ceea ce face ca hotels.com să fie interesant este că vă va permite să stați gratuit o noapte după ce ați rezervat deja de zece ori de pe site.

Prețul hotelului în care veți fi cazat va fi ajustat de la prețurile medii ale ultimelor 10 rezervări pe care le-ați făcut în prealabil.

Site-uri de rezervări hoteliere din Marea Britanie

4. Expedia

Unul dintre site-urile hoteliere din Marea Britanie pe care le puteți încerca este și Expedia. Acest site web are, de asemenea, o interfață de utilizare cu aspect prietenos și instrumente foarte utile pe care le puteți folosi pentru a găsi și rezerva hoteluri oriunde doriți în Marea Britanie.

Din bara de căutare, puteți introduce orașul pe care îl vizitați în Marea Britanie, datele și numărul de oaspeți pentru a începe să găsiți hoteluri potrivite. De asemenea, puteți lista proprietățile dvs., cum ar fi apartamente, vile sau case, pentru a fi listate pe site, astfel încât călătorii să vă poată închiria proprietatea pentru a sta mai multe nopți.

Similar Posts