Top 10 cele mai bune muzee din Oxford… Ghidul tău complet 2023

Într-o după-amiază luminoasă, vizitarea unuia dintre numeroasele muzee din Oxford este modalitatea ideală de a petrece ziua. Chiar dacă nu ești un pasionat de istorie, o vizită la muzeul tău local se va simți uimitor datorită colecției incredibile de articole și a atmosferei politicoase și prietenoase.

În timp ce numeroase situri sunt recomandate atât de vizitatori, cât și de localnici, câteva muzee ies în evidență. Acestea sunt cele mai bune muzee din Oxford atât pentru turiștii experimentați, cât și pentru vizitatorii pentru prima dată.

Muzee din Oxford

Cele mai bune muzee din Oxford

British Motor Museum

British Motor Museum ar trebui să fie vizitat de oricine are chiar și un interes trecător pentru istoria auto. Acest muzeu magnific are peste 400 de automobile istorice britanice, ceea ce îl face cea mai mare colecție de acest fel din lume.

Oaspeții pot afla despre istoria a zeci de automobile clasice prin expozițiile speciale ale muzeului, iar ghizii turistici sunt acolo pentru a răspunde la orice întrebări pe care le-ar putea avea. Pe parcursul anului au loc și alte evenimente private, unde profesioniștii și inovatorii se pot reuni pentru a discuta despre bogata istorie a vehiculelor britanice. British Automotive Museum este deschis zilnic între orele 10:00 și 19:00, iar grupurile de 10 sau mai multe pot intra gratuit.

Orar de deschidere:  Zilnic de la 10:00 la 17:00

Castelul și închisoarea Oxford

Vizitatorii Castelului și închisoarea Oxford, una dintre cele mai prețuite și semnificative din punct de vedere istoric, instituții din Anglia, sunt tratați cu o sărbătoare senzorială. Cu cripta luminată de lumânări și priveliștea din vârful Turnului Sf. Gheorghe, este ușor să pierzi noțiunea timpului în acest muzeu.

Acest muzeu are multe de văzut, așa că angajarea unui ghid te poate ajuta să profiti la maximum de timpul tău acolo. Un tur cu ghid privat este disponibil pentru grupuri mari sau pentru cei care doresc să învețe despre istoria și farmecul castelului și închisorii Oxford în intimitate. Mai multe activități interesante, cum ar fi un tur al fantomelor, sunt disponibile la Oxford Castle & Prison.

Orar de deschidere :  Luni – Joi 10:00 – 17:30 Vineri – Duminică 10:00 – 18:00

Muzeul Ashmolean

Muzeul Ashmolean a fost fondat în 1683 la Universitatea Oxford. Milioane de fani ai istoriei vizitează acest muzeu în fiecare an pentru a afla despre adevăratele povești umane din timp și cultură prin artă și arheologie.

Muzeul prezintă lucrări de artă incredibile, cum ar fi lanterna lui Guy Fawkes și un borcan de depozitare uimitor Knossos. Înainte de a vizita muzeul, vizitatorii pot obține o scurtă privire la unele dintre cele mai râvnite exponate online. Muzeul este mereu deschis și nu costă niciodată intrarea. Cu toate acestea, devenirea membru al Muzeului Ashmolean vă oferă acces la evenimente și expoziții numai pentru membri, precum și economii la magazinul și cafeneaua muzeului.

Orar de deschidere:  zilnic de la 10:00 la 17:00

Similar Posts