Tommy Hilfiger Великобритания…Вашето пълно ръководство 2023

Tommy Hilfiger е една от най-популярните марки дрехи в Обединеното кралство, която много хора търсят, защото предлага качествени и много модерни продукти, които много хора харесват.

Ако очаквате с нетърпение да закупите продукта на Tommy Hilfiger, в тази статия сме предоставили цялата полезна информация, която трябва да знаете за Tommy Hilfiger Великобритания!

Tommy Hilfiger Великобритания

Относно Tommy Hilfiger Великобритания

Tommy Hilfiger е водещ световен дизайнер на висококачествено, съвременно мъжко облекло и аксесоари. Tommy Hilfiger Великобритания представя голям асортимент от мъжко облекло, включително ризи, панталони, пуловери и якета. Тук можете да намерите и обувки и аксесоари, като слънчеви очила или колани. Tommy Hilfiger е световна модна марка, която съществува повече от 40 години.

През 1985 г. Tommy Hilfiger е основана от Tommy Hilfiger в Ню Йорк.

Компанията започва като малка компания за рокли и ризи и по-късно се разширява в други продуктови линии, включително дрехи, аромати и аксесоари.

Днес компанията продава продуктите си в над 60 страни по света чрез над 2000 търговски обекта по целия свят.

Компанията също избяга от собствените си магазини за търговия на дребно и продава продуктите си чрез вериги универсални магазини, включително Macy’s, Bloomingdale’s, Hudson’s Bay Company и Lord & Taylor. Освен в Съединените щати, Tommy Hilfiger има офиси в Канада, Китай, Франция и Германия.

Как да създадете акаунт в Tommy Hilfiger Великобритания

Преди да извършвате транзакции с Tommy Hilfiger Великобритания, по-добре е първо да създадете акаунт. Това ще направи вашата транзакция много по-бърза, по-лесна и по-сигурна в същото време. Ако не знаете как да създадете акаунт, можете да следвате следните стъпки:

  1. Първо посетете официалния уебсайт на Tommy Hilfiger Великобритания. Можете да кликнете върху него от тук!
  2. При регистрация можете да щракнете върху менюто за регистрация. Можете да създадете акаунт с вашия акаунт в Google или друг имейл адрес.
  3. След това трябва да попълните някои лични данни, като вашия адрес, пълното ви име и телефонния ви номер и не забравяйте да попълните и паролата си.
  4. След това, след като натиснете потвърждение, ще получите връзка за потвърждение и можете да щракнете върху тази връзка, за да потвърдите акаунта си.
  5. Ако бъдете пренасочени обратно към страницата, значи регистрацията е била успешна.

Similar Posts