Топ 9 на най-добрите търговски обекти в Лондон… Вашето пълно ръководство за 2023 г

Лондон е най-красивият град в Англия и неговата ярка столица, с всички аспекти на туризма и удоволствието, включително паметници и исторически марати, които носят доказателства за благородството на града и неговата очарователна природа, където река Темза тече в сърцето му , което му придава най-красивата гледка, което го прави най-важният туристически град в Англия.

Този велик град също има множество театри, музеи и исторически църкви, а една от най-важните атракции е удоволствието от пазаруването в елегантните центрове и улици на Лондон, особено в отличителните аутлети в Лондон.

Аутлети в Лондон

Топ хотели в Лондон

Лондон разполага с прекрасна група от различни хотели в Англия, които осигуряват елегантно настаняване, оборудвано с най-новите съоръжения и гарантиращи най-красивата гледка към прекрасните забележителности на града, и ние ще представим списък с най-добрите хотели в Лондон според арабските посетители оценки и мнения, по-долу. Повече информация

Най-добрите търговски обекти в Лондон

Различните лондонски пазари са едни от най-важните туристически дестинации в Лондон, между луксозни търговски центрове с известна репутация и въображаеми цени и между търговски центрове Outlet London, които не са по-малко качествени от всичко, докато цените им са само по-ниски, за да отговарят на всички бюджети и ще обсъдим селекция от най-известните Outlet London центрове по-долу.

London Designer Outlet

London Designer е един от най-добрите търговски обекти в Лондон и една от най-големите дестинации за пазаруване, които привличат любителите на пазаруването, независимо дали са жители на града или туристи, защото включва 80 магазина от най-известните международни марки, вариращи от дрехи, обувки и бижута с елегантен дизайн, който се характеризира с високо качество и ниски цени.

Той също така включва 20 ресторанта и кафенета, които се отличават с предлагането на вкусна храна и напитки с високо качество на разумни цени, както и голяма кино зала, където можете да гледате любимия си филм по време на тази специална обиколка, както и много съоръжения, които гарантират комфорт за своите покровители, като голям паркинг и още един специален за хора със специални нужди.

Работни часове

Всички дни от седмицата без неделя от 10:00 до 20:00 часа.

В неделя от 10:00 до 19:00ч.

Burberry Outlet

Burberry, най-известният аутлет пазар в Лондон, е британска луксозна компания, създадена през 1856 г. сл. Хр., която е известна със своята изобретателност и умения в предлагането на най-добрите артикули, като изискани палта, направени в Англия, и шалове от кашмир, изтъкани в Шотландия.

Burberry също така продава дамско облекло, селекция от атрактивни портмонета, мъжко облекло от висок клас, ризи, палта и други, както и отличителни парфюми, колани и детски консумативи, както и супермаркет, който се грижи за основните нужди на посетителите до този единствен по рода си мол.

Работни часове

Всички дни от седмицата без неделя от 10:00 до 19:00 часа.

В неделя от 11:30 до 18:00ч.

Similar Posts