Top 10 teatre din Londra… Ghidul tău complet 2023

Cele mai bune teatre din Londra sunt instituții culturale în sine. În West End-ul orașului, există sute de teatre de clasă mondială unde puteți vedea spectacole de mare producție cu artiști de top. Dacă doriți să vedeți o varietate de acte, de la piese de teatru și dans până la operă și muzică clasică, acesta este locul potrivit. Spectacolele populare se vând rapid, așa că va trebui să fii flexibil cu datele și orele tale dacă vrei să urmărești un concert în Londra.

În Londra, puteți vedea un spectacol fantastic la un teatru celebru sau o producție la fel de bună la un teatru marginal. Mici companii de teatru realizează producții mai intime decât cele găsite în teatrele mai mari din West End. Indiferent de gusturile tale, unul dintre cele mai bune teatre din Londra are un spectacol pentru tine.

Teatre din Londra

Cele mai bune teatre din Londra

Globul lui Shakespeare

Shakespeare’s Globe este o replică exactă a Shakespeare’s Globe Theatre, unde turiștii pot vedea lucrările lui Bard într-o ambianță care amintește de debutul lor din secolul al XVI-lea. Când vine vorba de interpretarea operelor lui Shakespeare, acest teatru exclusiv Shakespeare este adesea considerat cel mai bun din oraș.

Shakespeare’s Globe este o reproducere a Teatrului Globe, dar nu poate găzdui același număr de persoane ca și originalul. Capacitatea inițială a evenimentului de 3.000 a fost redusă la 1.400 datorită măsurilor de protecție sporite. Acest teatru este situat pe malul sudic al Tamisei, lângă Podul Millennium.

Telefon :  +44 (0)2079 021400

Opera Regală

Royal Opera House găzduiește spectacole de piese de teatru, opere și balete ale unora dintre cei mai recunoscuți artiști ai lumii. În fiecare an, există numeroase spectacole din care să alegeți, dintre care multe sunt bazate după evenimente istorice.

În ciuda faptului că arhitectura și spectacolele tind să invoce gânduri de înaltă societate și bogăție istorică, teatrul în sine este foarte primitor pentru oameni din toate categoriile sociale. Deși nu există un cod vestimentar strict, ar trebui să porți orice te face să te simți cel mai în largul tău, respectând totuși standardele acceptate de decență. Acest teatru se află la o scurtă plimbare la est de gara Covent Garden.

Telefon:  +44 (0)2072 401200


Tânărul Vic

Young Vic este un teatru pentru artele spectacolului care se străduiește să facă teatrul disponibil unui public cât mai larg posibil, menținând prețurile biletelor la un nivel scăzut. În calitate de membru al Teatrului Național al lui Laurence Olivier, acesta și-a câștigat o reputație pentru a oferi spectacole de înaltă calitate la prețuri mici.

Designul de scenă al noului teatru și 420 de locuri oferă o experiență teatrală mai intimă și mai relaxată. Va exista o gamă largă de stiluri de prezentare, de la renașteri ale clasicilor până la lucrări noi. Din London Waterloo East, este la doar o scurtă plimbare.

Telefon :  +44 (0)2079 222922

Similar Posts