Top 4 beste winkelcentra in Oxford … Je volledige gids 2023

Tempeliers Plein Winkelcentrum Oxford

Templars Square Mall heeft verschillende restaurants en cafés, zoals Greg’s Restaurant en Boswells Café, waardoor het een fantastische plek is om te eten en te winkelen. Het winkelcentrum wordt ook beschouwd als een van de grootste van Oxford.

Openingstijden: 08.00 – 22.00 uur
Contactpersoon: +44 1865 712022

Clarendon Oxford-winkelcentrum

Locatie: Cornmarket St, Oxford OX1 3JD

Openingstijden: ma-vr 9.00-17.30 uur, za 9.00-18.00 uur, zo 11.00-17.00 uur

Het Clarendon Centre is een enorm overdekt winkelcentrum aan de drukke Cornmarket Street. Het is een van de drukste winkelgebieden in het centrum van Oxford, met meer dan 60 winkels.

Het twee verdiepingen tellende complex herbergt een mix van high-end merken en onafhankelijke boetieks die mode, schoonheid, elektronica, boeken, huishoudelijke artikelen en andere artikelen aanbieden. Debenhams, H&M, WHSmith, Boots en Waterstones zijn allemaal belangrijke retailers.

Er is ook een breed assortiment aan cafés en eetgelegenheden om bij te tanken tussen het winkelen door. Bovendien is het centrum goed gelegen voor het verkennen van de rest van de winkels, restaurants en hogescholen van Oxford.

Botley-winkelpark

uiteindelijk het belangrijkste “out-of-town” winkelcentrum van Oxford. Het heeft veel winkels en commerciële winkelketens, evenals gratis parkeergelegenheid.

Dit winkelcentrum bevat een verscheidenheid aan winkels. Er zijn Wickes, Dunelm, Oak Furniture World en andere opties. Jedenson, Toolstation en andere vakhandelaren zijn ook beschikbaar. De hoofdwinkel van Argos Extra in Oxford is geopend. Het verkoopt onder andere gadgets, speelgoed en meubels.

Similar Posts