Top 9 beste winkels in Londen … Uw volledige gids 2023

Victoria Place-outlet

Victoria Place , de meest vitale outlet van Londen, is de thuisbasis van een scala aan gezondheids- en schoonheidsboetieks, modieuze kleding van bekende merken, huishoudelijke artikelen en nog veel meer.

Het heeft ook een foodcourt omgeven door veel fastfood en verschillende restaurants die tegemoet komen aan alle voorkeuren van de gasten van de plaats, evenals luxe cafés die de beste service en de hoogste kwaliteit bieden.

Werkuren

Alle dagen van de week van 06:00 uur tot 23:00 uur.

Winkelstop Outlet

Beleef een leuke marketingtour in een van de beste winkelcentra in Londen, waar winkels te vinden zijn die mode bieden volgens de huidige internationale modellijnen, of het nu gaat om dames- of herenmode, maar ook voor kinderen.

Het winkelcentrum heeft ook een verscheidenheid aan cafés en fastfoodrestaurants, evenals een volledig uitgeruste fitnessruimte, souvenirwinkels, stijlvolle accessoirewinkels die hun aandacht trekken en vele andere geweldige winkels.

Werkuren

24 uur per week.

Winkelcentrum Vicarage Field

Het twee verdiepingen tellende Outlet London-winkelcomplex heeft een enorme keuze aan winkels en onafhankelijke boetieks, met veel wereldberoemde merken, waaronder kleding, schoenen, horloges en diverse accessoires, die allemaal lager geprijsd zijn dan in andere luxe Londense centra, zonder dat dit ten koste gaat van kwaliteit.

De cafés en snackbars verspreid over dit knooppunt serveren heerlijke maaltijden en drankjes met de beste service en kwaliteit.

Werkuren

De dagen zijn maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 20:00 uur.

Zaterdag van 09:00 uur tot 19:00 uur.

Op zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Similar Posts