Top 9 beste winkels in Londen … Uw volledige gids 2023

De stad Londen is de mooiste stad van Engeland en haar heldere hoofdstad, met alle aspecten van toerisme en plezier, inclusief monumenten en historische maraths die getuigen van de adel van de stad, en haar charmante natuur, waar de rivier de Theems in het hart stroomt , waardoor het het mooiste uitzicht heeft, waardoor het de belangrijkste toeristische stad van Engeland is.

Deze geweldige stad heeft ook tal van theaters, musea en historische kerken, en een van de meest essentiële attracties is het plezier van winkelen in de elegante centra en straten van Londen, met name de kenmerkende Outlets In London.

Verkooppunten In Londen

Tophotels in Londen

Londen heeft een prachtige groep aparte hotels in Engeland, die elegante accommodatie bieden die is uitgerust met de nieuwste faciliteiten en het mooiste uitzicht op de prachtige bezienswaardigheden van de stad garandeert. We zullen een lijst presenteren met de beste hotels in Londen, volgens Arabische bezoekers’ beoordelingen en meningen, hieronder. 

Beste verkooppunten in Londen

De verschillende Londense markten zijn een van de belangrijkste toeristische bestemmingen in Londen, tussen luxe winkelcentra met een beroemde reputatie en denkbeeldige prijzen, en tussen Outlet London winkelcentra die niet minder zijn in kwaliteit dan wat dan ook, terwijl hun prijzen alleen lager zijn voor iedereen budgetten, en we zullen hieronder een selectie van de beroemdste Outlet London-centra bespreken.

Designeroutlet in Londen

London Designer is een van de beste outlets in Londen en een van de grootste winkelbestemmingen die winkelliefhebbers aantrekken, zowel inwoners van de stad als toeristen, omdat het 80 winkels omvat van de meest bekende internationale merken, variërend van kleding, schoenen en sieraden met elegante ontwerpen die zich kenmerken door hoge kwaliteit en lage prijzen.

Het bevat ook 20 restaurants en cafés die zich onderscheiden door heerlijk eten en drinken van hoge kwaliteit te serveren tegen redelijke prijzen, evenals een grote bioscoopzaal waar je tijdens deze bijzondere tour je favoriete film kunt kijken, evenals vele faciliteiten die zorgen voor comfort voor zijn klanten, zoals een grote parkeerplaats en een ander speciaal voor mensen met speciale behoeften.

Werkuren

Alle dagen van de week behalve zondag van 10:00 uur tot 20:00 uur.

Op zondag van 10.00 uur tot 19.00 uur.

Burberry Outlet

Burberry, de beroemdste Londense outletmarkt, is een Brits luxebedrijf dat in 1856 na Christus werd opgericht en bekend staat om zijn vindingrijkheid en vaardigheid in het aanbieden van de beste items, zoals voortreffelijke jassen gemaakt in Engeland en sjaals van kasjmier geweven in Schotland.

Burberry verkoopt ook dameskleding, een selectie aantrekkelijke portemonnees, hoogwaardige herenkleding, overhemden, jassen en meer, evenals onderscheidende parfums, riemen en kinderbenodigdheden, evenals een supermarkt die voorziet in de basisbehoeften van bezoekers naar dit unieke winkelcentrum.

Werkuren

Alle dagen van de week behalve zondag van 10:00 uur tot 19:00 uur.

Op zondag van 11.30 uur tot 18.00 uur.

Similar Posts