Public transportation in Birmingham
|

Transport public în Birmingham .. Autobuze, taxiuri, tramvaie și multe altele 2023

Transportul public din Birmingham este o parte importantă a vieții în orașul englez. Oferă o modalitate de a vă deplasa prin oraș și de a vă conecta cu alți oameni. Orașul are o varietate de opțiuni diferite pentru transportul public, inclusiv autobuze, troleioane, taxiuri și trenuri.

Cu Alfie Solomns (Personajul din Peaky Blinders ) citat celebru; „Am auzit lucruri foarte rele, foarte rele despre voi, oameni de la Birmingham.”, nu părea să-i placă Birmingham la fel de mult ca nouă!

Transport public în Birmingham

Autobuze în Birmingham

Dacă nu preferați să conduceți, autobuzele sunt un bun înlocuitor pentru a vă deplasa prin Birmingham. Autobuzele din Birmingham fac legătura între diferite zone și conectează și orașele din jur cu Birmingham.

Potrivit wikipediei, autobuzele reprezintă 84% din utilizarea transportului public. Un permis de o zi costă de obicei aproximativ 4,8 și 4,2 lire sterline pentru adulți și, respectiv, în perioadele de cerere mai mică.

În West Midlands, există aproximativ 50 de operatori diferiți de servicii locale de autobuz. În plus, nu există o stație de autobuz, deși există multe autobuze care deservesc centrul orașului Birmingham.

Autobuzele opresc în stațiile de autobuz de pe drumurile care înconjoară centrul orașului și li se dau coduri atribuite în funcție de zonă.

Unii operatori, totuși, oferă noduri de călătorie în locurile în care alte mijloace de transport se întâlnesc pentru a facilita schimbarea de la un transport la altul, cum ar fi Transport For West Midlands.

În plus, autobuzele locale oferă facilități pentru acces ușor pentru utilizatorii de scaune cu rotile și cărucioare, cum ar fi podele joase. Există un permis pentru persoanele cu dizabilități care ar trebui aplicat pentru care le permite accesul gratuit la autobuze și tramvaie.

În cele din urmă, dacă trebuie să urcați sau să coborâți într-un autobuz în Birmingham, nu puteți apela. În schimb, trebuie să vă urcați la bord sau să coborâți din autobuz numai în stațiile oficiale.

Programul autobuzului Birmingham

Similar Posts