Public transportation in Manchester
|

Transport public în Manchester .. Autobuze, taxiuri și tramvaie 2023

Transportul public este o parte esențială a vieții în Manchester, deoarece le permite oamenilor să se deplaseze și să se conecteze unii cu alții. Orașul oferă o varietate de opțiuni de transport public.

Manchester are o mulțime de transport public de încredere. Sistemul Transport for Greater Manchester (TfGM) conectează centrul orașului de periferie prin linii de tramvai, autobuz și tren.

Transport public în Manchester

Autobuze în Manchester

Autobuzele sunt o parte importantă a transportului public din Manchester și sunt, de asemenea, o alternativă bună la conducere dacă nu vă place să conduceți.

Greater Manchester are o rețea masivă de autobuze operată de Transport for Greater Manchester, care include unul dintre cele mai extinse servicii de autobuz de noapte din afara Londrei.

Companiile de autobuz din Greater Manchester includ Arriva, Diamond, First Bus, Go North West și Stagecoach.

Cum să cumperi un bilet de autobuz în Manchester?

1- La bord

Plătiți șoferului autobuzului cardurile de călătorie simple, dus-întors, economisitoare și „inteligente”, precum și biletele System One pentru utilizare în autobuze, tramvaie și trenuri.

Deși, de obicei, șoferul vă va putea oferi bani, dacă plătiți cu numerar, încercați să aveți suma corectă la îndemână.

În multe autobuze astăzi, puteți plăti cu carduri și dispozitive contactless, dar ar trebui să verificați site-urile web ale companiilor de autobuz înainte de a călători, inclusiv Arriva , Diamond , First Bus , Go North West și Stagecoach .

2- Online

Pe site-urile companiilor de autobuz precum Arriva , Diamond , First Bus și Stagecoach , puteți achiziționa abonamente sau o varietate de bilete economice care vă oferă acces la mai multe călătorii zilnice.

Vizitați getmethere.com pentru a cumpăra bilete de autobuz și tramvai la pachet.

3- Aplicații pentru smartphone și dispozitive mobile

Mai multe aplicații ale companiilor de autobuz vă permit să cumpărați bilete de economisire pentru mai multe călătorii, abonamente de șapte zile, 28 de zile sau anuale.

4- TfGM Travelshops

Cumpărați bilete de autobuz, tren și tramvai, precum și bilete pentru studenți și tineri.

Cardurile de călătorie System One sunt disponibile pentru utilizare pe 7 zile, 28 de zile și anual, la fel ca biletele de autocar National Express, permisele de sezon de tramvai Metrolink și biletele Wayfarer.

Faceți clic pe link pentru a găsi cel mai apropiat TfGM Travelshop de dvs.

5- PayPoint

Sute de magazine de cartier, magazine universale, chioșcuri și benzinării din Greater Manchester sunt puncte de vânzare PayPoint și afișează semnul PayPoint. Puteți folosi această locație pentru a plăti pentru o varietate de articole, inclusiv bilete de avion.

Cumpărați bilete de autobuz, tren și tramvai, cum ar fi abonamente de călătorie System One pentru 7 sau 28 de zile, abonamente de tramvai Metrolink și bilete Wayfarer.

Similar Posts