Vânzarea hainelor online în Marea Britanie … Ghidul tău complet 2023

Deși boom-ul eBay poate că a atins punctul cel mai înalt, site-ul atrage în continuare un număr mare de vizitatori zilnici, consolidându-și poziția de platformă de top pentru vânzarea de îmbrăcăminte în Marea Britanie și la nivel global.

Cel mai bun lucru despre eBay este că poți vinde aproape orice. Dar poate duce, de asemenea, la eșecul tău. Înțelegerea a ceea ce caută clienții este esențială pentru a conduce o afacere de succes. Încercați să căutați expresii de căutare specifice atunci când creați anunțuri pentru piețe de nișă sau nevoi.

Nu uitați că aveți două opțiuni de vânzare. Dacă alegeți să organizați o licitație, cumpărătorii pot face oferte, ceea ce poate duce la un preț de vânzare mai mare. De asemenea, puteți stabili o ofertă de pornire pentru a împiedica vânzarea produsului la un preț nepotrivit.

Preloved

Preloved este o piață online foarte populară în Marea Britanie, unde puteți vinde obiecte gratuit. Are o bază mare de utilizatori și este cunoscut pentru anunțurile sale clasificate.

Preloved oferă avantajul de a nu percepe taxe și de a pune un accent puternic pe vânzarea de articole la nivel local, ceea ce înseamnă că puteți vinde haine în zona dvs. fără a fi nevoit să plătiți taxele poștale.

Pentru a vă stabili încrederea și a evita să fiți confundat cu un escroc, asigurați-vă că vă completați complet profilul. Folosiți cu înțelepciune numărul limitat de fotografii gratuite pe care le primiți, deoarece acestea sunt disponibile doar pentru fiecare anunț.

Rebelle

Rebelle este cea mai bună alegere din Marea Britanie pentru vânzarea online a hainelor de designer, dacă aveți unele pe care nu le mai doriți.

Rebelle se deosebește de alte site-uri web prin faptul că le cere utilizatorilor să își listeze articolele înainte de a le trimite. Acest lucru permite Rebelle să verifice calitatea și autenticitatea articolelor, reducând astfel riscul de fraudă.

După ce vinde articolul, îl va livra cumpărătorului și vă va trimite banii.

Dacă vă decideți, Rebelle se poate ocupa de procesul de vânzare pentru dumneavoastră. Cu toate acestea, vă recomandăm această opțiune numai dacă aveți de vândut o cantitate semnificativă de haine scumpe, deoarece există o taxă de 15 lire sterline pentru fiecare articol vândut.

Vânzarea poșetelor Louis Vuitton sau Prada pe care le-ați salvat pe Rebelle ar putea duce la profituri semnificative.

Asos Marketplace

Dacă sunteți începător sau căutați să câștigați niște bani în plus, nu este recomandabil să vă vindeți articolele nevândute din sezoanele anterioare pe ASOS Marketplace. Această platformă este mai potrivită pentru vânzătorii de îmbrăcăminte cu experiență care doresc să își stabilească propriul brand.

Similar Posts