Най-евтините места за живеене в Обединеното кралство .. Пълното ви ръководство 2023

Великобритания е чудесно място за много неща. В него има страхотни университети и исторически места. Ако посещавате страната за дълго време или сте просто гражданин, който търси най-евтиното място за живеене в Обединеното кралство, тази статия е за вас!

Животът в Обединеното кралство е скъп. Разходите за живот са високи, а заплатите – ниски. Ето защо много хора търсят по-евтини места за живеене в Обединеното кралство.

най-евтините места за живеене в Обединеното кралство

Най-добрите най-евтини места за живеене в Обединеното кралство

Съставихме списък с най-достъпните места за живеене в Обединеното кралство.

Графство Дърам

Английският Дърам е харесвано и едно от най-достъпните места за живеене в Англия. Това е и един от най-евтините градове за покупка на жилище в Обединеното кралство. За студентите Дърам е най-достъпният град за живеене в Англия. В Дърам има много реномирани университети и юридически факултети.

Тук можете да живеете, да се храните и да се забавлявате на достъпни цени. Апартамент 1BHK (1 спалня, коридор и кухня) обикновено струва 360 GBP извън града и 650 GBP в него. Средният месечен разход за комунални услуги е 235 GBP. Цената на месечната карта за пътуване е 55 GBP.

Белфаст

Белфаст е място с приемливи цени за студенти. Близо 400 паунда за апартамент 1 BHK в центъра на града и 280 паунда извън него. Има няколко евтини хранителни магазина, центрове за лазерна хирургия, заведения за хранене в Буба и др.

Целият град е свързан с автобуси и метро. На летище Белфаст се предлага голямо разнообразие от услуги за отдаване на автомобили под наем. Месечната карта за пътуване струва 58 GBP, а целодневният билет е на стойност 6,50 GBP.

Лестър

Друго от най-достъпните места за живеене в Обединеното кралство е Лестър. Апартамент 1БК обикновено струва 535 GBP извън града и 730 GBP в него. Средностатистическият потребител плаща за комунални услуги около 112 GBP на месец. Студентите от други държави могат да получат общежитие срещу 83 GBP на седмица.

Възможностите за транспорт в този град са достъпни. Цената на студентския пропуск е 29 GBP. Разходите за развлечения и храна са много разумни. Тъй като Лестър е сред най-безопасните места за живеене в Обединеното кралство, той е на първо място в списъка с най-хубавите и евтини места за живеене в Обединеното кралство.

Similar Posts