Online kleding verkopen UK … Uw volledige gids 2023

Ruim je kast op en verkoop je kleding online in het Verenigd Koninkrijk. Zo kun je de stijgende prijzen het hoofd bieden en wat geld verdienen door je kleding aan iemand anders te geven die er van zal houden en ze zal gebruiken.

Online kleding verkopen in het Verenigd Koninkrijk is alsof je in een grote race zit met heel veel andere mensen. Iedereen wil zijn eigen stukje van de taart en succesvol zijn. Om het goed te doen, moet je uniek zijn en iets speciaals bieden waardoor mensen bij jou willen kopen in plaats van bij iemand anders.

online kleding verkopen UK

Platforms vergelijken voor het online verkopen van kleding in het Verenigd Koninkrijk

In deze tabel heb ik geprobeerd de belangrijkste platforms in het Verenigd Koninkrijk te vergelijken waarop je online kleding kunt verkopen. Ik heb de kosten, het betalingsproces en alle andere details voor je opgenomen.

PlatformVergoedingenBetalingsprocesHet beste voor
Depop10% commissie op verkoopBetaling verwerkt via Depop, verkoper direct betaaldCasual/vintage kleding, eenvoudige opzet
VintedGeen verkoopkosten, koper betaalt commissieBetaling verwerkt via Vinted, verkoper betaald na leveringSnelle verkoop van gangbare merken, lokale kopers
eBayInvoegvergoedingen + 10% commissie op verkopenDiverse betalingsopties, verkoper betaald na transactieVeilingen, gevarieerde inventaris, groot bereik
OngebruiktGeen kostenRegel de betaling rechtstreeks met de koperGratis lokale advertenties, relaties opbouwen
Rebelle£15 per verkocht item kostenRebelle regelt de betaling na leveringDesigner/luxe merken, echtheid
ASOS MarktplaatsAbonnementskosten + commissie op verkoopASOS regelt betaling na leveringGevestigde merken, toegang tot ASOS klanten
Vestiaire Collectief13-25% commissie op verkopen van meer dan € 130Betaling na authenticatie en leveringDesigner/luxe merken, authentificatie
Zuinigheid+Geen kosten, wel kwaliteitsscreeningThrift+ regelt betaling na verkoopGemak, duurzaamheid, topmerken

Beste plaatsen om online kleding te verkopen UK

Depop

Vereenvoudig je kast en verdien geld door je kleding online te verkopen in het Verenigd Koninkrijk. Pas je aan de stijgende prijzen aan en verdien wat extra geld door nieuwe eigenaren voor je kledingstukken te vinden.

Met Depop kunnen verkopers hun producten aanbieden zonder advertentiekosten. Het platform neemt echter 10% commissie van de uiteindelijke verkoopprijs. Verkopers hebben de vrijheid om hun eigen prijzen te bepalen en ontvangen onmiddellijk betaling zodra hun items zijn verkocht.

De app lijkt op Instagram en stelt gebruikers in staat om vierkante foto’s van hun te koop aangeboden items te uploaden. Het is belangrijk om een grondige beschrijving te geven van de staat en de kenmerken van het object wanneer je iets verkoopt.

Je kunt op dit platform een breed scala aan items uit je garderobe verkopen, maar populaire items zijn onder andere high street-kleding die niet meer in de winkel verkrijgbaar is en vintage stukken.

Vinted

Vinted is een populair platform in het Verenigd Koninkrijk voor het kopen en verkopen van tweedehands kleding en biedt een voordeel ten opzichte van andere platforms zoals Depop en eBay doordat er geen verkoopkosten in rekening worden gebracht.

In plaats van een commissie te nemen van de verkoopprijs van de verkoper, rekent Vinted de koper een vergoeding op basis van de prijs van het object. Dit betekent dat je als verkoper het volledige bedrag voor je product krijgt. Vinted rekent ook geen commissie over de verzendkosten van de koper, die moet deze betalen.

eBay

Similar Posts