3 cele mai bune activități în fabrica de ciocolată Cadbury din Birmingham 2023

Fabrica de ciocolată Cadbury din Birmingham este considerată una dintre cele mai cunoscute fabrici de ciocolată din lume și este evident că, dacă sunteți într-un tur turistic în Anglia, trebuie să vizitați Cadbury World, mai ales pentru iubitorii de ciocolată, deoarece este considerată un loc atractiv de turism în Birmingham

Orice iubitor de ciocolată nu poate rezista să nu o viziteze, deoarece oferă o oportunitate tuturor vizitatorilor săi, tineri sau bătrâni, de a afla despre istoria industriei ciocolatei, materialele implicate în fabricație și diferitele etape ale finalizării acesteia, începând de la semințe la forma pe care o vedem pe piețe.

Activități care pot fi realizate

• Vom începe turul nostru de divertisment cutreierând prin lumea Cadbury, însoțiți de un ghid turistic, care ne face cunoștință cu diferitele sale secțiuni, care încep cu pădurile din Mexic, care sunt pline de semințe de cacao, și puteți bea cacao autentică. .

• După păduri, vă veți găsi pe Bull Street, unde vom afla despre istoria succesului pudrei de cacao pentru a fi folosită în locul vinului.

De asemenea, puteți afla despre tehnicile de amestecare a ciocolatei și puteți vedea prezentări video educaționale despre istoria ciocolatei, simulări computerizate ale mașinilor și alte tehnologii moderne.

Similar Posts