Cele mai bune 20 Fish and Chips din Londra 2023

Numeroasele restaurante false din Londra cu chipsuri cu aluat apos și cartofi palizi înseamnă că pescărușii nu vă vor fura cartofii prăjiți. Peștele și chipsurile crocante și fierbinți pot face pe cineva să plângă.

Indiferent dacă preferați cod, o alternativă vegană surprinzătoare, aluat crocant de bere clasic, pesmet picant de panko sau comenzi neplăcute de saveoy sau scampi, îl veți găsi. Cumpărați mai multe chips-uri decât aveți nevoie și asezonați-le bine. Douăzeci de cele mai bune Fish and Chips din Londra sunt pe lista noastră.

fish and chips în Londra

Cel mai bun fish and chips din nordul Londrei

1. a lui Oliver

Deoarece Oliver’s este atât de aproape de Belsize Park, are sens ca specialitatea lor să fie mâncarea aluată. Există, de asemenea, o mulțime de salate diferite, sandvișuri deschise și fileuri care au fost la grătar. La un magazin de chipsuri, friptura de ton la grătar nu ar fi pe o salată, Nicoise Resturile de aluat care au căzut la prăjit vor fi date celor care le vor cere. Aluatul fără gluten este gătit într-o altă friteuză, astfel încât persoanele cu boală celiacă să-l poată mânca în siguranță.

Prețul pentru pește, chipsuri și sos tartar este de 13,95 GBP.

2. Cârlig

La Hook, te poți relaxa pentru că se concentrează pe metode de pescuit care sunt bune pentru mediu. Peștele este servit cu acoperiri la modă, cum ar fi tempura de busuioc sau pesmet Panko Cajun, iar alge marine uscate sunt presărate pe chipsurile crocante și grase pentru a adăuga mai mult umami.

Preț: Varianta clasică costă 13 lire sterline și este pane în pesmet panko și acoperită cu sos tartar și chipsuri sărate cu aromă de alge marine.

Cel mai bun fish and chips din sudul Londrei

3. Şaptesprezece

Arată ca un restaurant pop-up la modă, deoarece are becuri cu filament, bere artizanală și gresie albă pe pereți, dar se simte ca în bucătăria bunicii tale pentru că are atât de multă mâncare și este atât de confortabilă. O combinație câștigătoare, mai ales când ingredientele sunt prăjite cu atâta grijă: chiar și scampi și rondele de ceapă, care de obicei sunt trecute cu vederea, sunt proaspete, ușoare și super crocante.

Preț: o porție de cod și chipsuri, 13,45 GBP

4. a lui Kennedy

Nu veți găsi un magazin mai britanic de fish-and-chip decât cel al lui Kennedy pe M25. Chipsurile delicioase de aici sunt mâncate imediat din ziar după ce se autoaburesc timp de 10 minute în drum spre casă. Acest lucru nu este strict aplicat, așa că vă puteți face timp pentru a începe și a asculta conversația plină de viață a personalului.

Preț: o porție mare de cod și chipsuri, 10 GBP

Cel mai bun fish and chips din estul Londrei

5. Sutton și Fiii

Similar Posts