Cele mai bune 10 hoteluri din Londra… Ghidul tău complet 2023

În prezent, ești îngrijorat să găsești hotelul potrivit în Londra? Ești un turist care plănuiește o scurtă vizită la Londra?

Atunci, acest articol cu ​​cele mai bune 10 hoteluri din Londra va fi răspunsul potrivit pentru tine unde am enumerat deja cele mai bune hoteluri din Londra pe care le poți încerca!

Cele mai bune 10 hoteluri din Londra

Despre cele mai bune 10 hoteluri din Londra

Londra este un oraș foarte masiv despre care aproape toată lumea îl cunoaște. Este situat în Regatul Unit și, de asemenea, poate fi considerat inima continentului european. Fiind capitala Regatului Unit, este fără îndoială că Londra are o mulțime de turiști sau oameni care vin și pleacă în fiecare zi. Acest loc este foarte dens de oameni și se întâmplă o mulțime de lucruri în acest oraș frumos.

Dacă sunteți un turist care plănuiește în prezent să facă o vizită la Londra de unul singur, cu partenerul sau cu familia, cu siguranță că rămâneți o zi nu este suficient pentru a explora frumusețea orașului și ar trebui să rezervați un hotel pentru a vă caza. pentru următoarele două zile.

În acest articol, am enumerat cele mai bune 10 hoteluri din Londra pe care le puteți alege ca loc de cazare. Puteți rezerva acest hotel direct venind la masa de rezervare sau rezervându-le de pe mai multe aplicații sau site-uri web de rezervare online. Le vom separa în două părți, hotelurile de lux și hotelurile obișnuite.

Derulați în jos pentru a le citi!

Cele mai bune 10 hoteluri din Londra: hoteluri de lux

Hotelurile de lux sunt cele mai bune pentru dumneavoastră, care vizitați Londra cu un buget mare, deoarece costul de cazare într-unul dintre aceste hoteluri este scump. Dar hotelurile sunt foarte bune pentru tine dacă vizitezi Londra în scop de afaceri. Aici sunt ei;

1. Shangri-La Ciobul

Cu siguranță hotelul Shangri-la este listat aici ca fiind primele 10 hoteluri din Londra. Cine nu cunoaste acest hotel? Este răspândit în multe țări ale lumii, dintre care una poate fi găsită în Londra. Hotelul Shangri-La este un hotel absolut de cinci stele care vă oferă un nivel maxim de confort atunci când vă cazați.

Au mai multe tipuri de camere, apartamente și camere comunicante pe care le puteți închiria, iar prețul variază în funcție de camera pe care o preferați. De asemenea, au un restaurant și trei baruri și lounge-uri care oferă mâncăruri britanice cu subtilitate asiatică. În afară de asta, au și o piscină infinită, galerie, săli de întâlnire și multe alte facilități importante.

Și dacă vă întrebați despre preț, prețul se poate schimba în funcție de camera pe care o căutați și de data la care veți sta, dar de obicei vă va costa începând de la 700 GBP pe noapte pentru 1 adult.

Cele mai bune 10 hoteluri din Londra

2. Sheraton Grand London

Sheraton este, de asemenea, unul dintre cele mai mari lanțuri de companii hoteliere din lume, unde are atât de multe hoteluri care sunt împrăștiate în orașe strategice din lume și unul dintre ele este Sheraton Grand London care este situat la 0,4 mile de Palatul Buckingham, o zonă foarte strategică pentru un hotel care să fie!

Acest hotel are multe tipuri de camere și apartamente care pot fi personalizate în funcție de clienții săi. De asemenea, are două restaurante, primul este un restaurant italian, iar celălalt este The Palm Court Restaurant, care oferă ambele un mic dejun tip bufet, care costă 27 GBP.

Și dacă doriți să rezervați o cameră imediat, prețul în acest hotel pentru un adult și o noapte începe de la 598 GBP

Similar Posts