Cumpărături în Belfast… Ghidul tău complet 2023

Vrei să știi unde să mergi la cumpărături în Belfast? Dacă doriți să mergeți la cumpărături în Belfast, ghidul nostru vă va duce la toate mall-urile de top și buticuri independente.

Această carte acoperă piețele distinctive ale cartierului, mall-urile, centrele comerciale locale și minunatele magazine de suveniruri. Vă vom arăta cele mai bune locuri de cumpărături pentru orice articol de care aveți nevoie în timpul vizitei dvs., fie că este un suvenir unic, un gust al mâncărurilor locale sau elemente de bază neglijate.

Cumpărături în Belfast

10 cele mai bune locuri pentru a merge la cumpărături în Belfast

Piața Victoria

Victoria Square este o tradiție din Belfast, cu peste 70 de magazine care se întind pe patru niveluri. Mall-ul nu este doar o destinație faimoasă de cumpărături, ci găzduiește și Dome, o platformă de observare din sticlă cu vederi de 360 ​​de grade ale Belfast-ului.

Această zonă comercială, la aproximativ 10 minute de mers pe jos de gara Lanyon Place, găzduiește o varietate de afaceri de lux, lanțuri de magazine populare și cafenele, precum și singurul magazin Apple din Irlanda. O vizită la Teatrul Odeon este o modalitate excelentă de a petrece o după-amiază ploioasă. Piața Victoria este un loc minunat pentru a începe să explorați magazinele, restaurantele și atracțiile din apropiere.

Orar de deschidere:  variază în funcție de zi, deschis zilnic

Arcadea Reginei

Queen’s Arcade găzduiește buticuri unice și produse manual de înaltă calitate. Arcadele sale victoriane găzduiesc buticuri frumoase de ultimă generație, cum ar fi Rolex și Montblanc. A fost construită în anul 1880.

Queen’s Arcade, chiar vizavi de stația de autobuz Donegall Place, găzduiește aproximativ douăzeci și cinci de comercianți cu amănuntul de lux, dintre care unii sunt locali. Chiar dacă etichetele de ultimă generație nu sunt treaba ta, atmosfera primitoare a arcadei îl face să fie de văzut.

Program de deschidere :  luni-sâmbătă de la 9:00 la 18:00, duminica de la 13:00 la 18:00

Piața Sf. Gheorghe

Piața St. George există încă din anii 1600, și-a luat aspectul contemporan în anii 1800 și a fost renovată în 1997. Piața are diverse tarabe care vând produse regionale, antichități și îmbrăcăminte.

Piața prinde viață vineri, cu peste 200 de vânzători care vând totul, de la produse alimentare la îmbrăcăminte la antichități. Sâmbăta este totul despre culinar, floral și artizanal. Duminica sunt disponibile produse de artizanat local, produse de epocă și spectacole muzicale. Fiecare zi are puțin din toate, dar mulțimile sunt întotdeauna diferite.

Program :  vineri–duminică cu diferite ore (închis luni–joi)

Similar Posts