Cumpărături în York… Ghidul tău complet 2023

Experimentați York ca un paradis pentru cumpărători! Pentru o experiență de cumpărături memorabilă, explorați străzile pline de culoare și afacerile ascunse. Această carte acoperă totul, de la piețe istorice la centre comerciale moderne.

Cumpărăturile în York sunt o experiență minunată de magică, care satisface toate gusturile și înclinațiile. Acest oraș istoric este renumit nu doar pentru arhitectura sa frumoasă și istoria bogată, ci și pentru scena sa de cumpărături eclectică, care integrează perfect tradiția și modernitatea. Indiferent dacă sunteți o fashionistă, un colecționar de epocă sau un gurmand, York are o varietate de opțiuni care vă vor satisface nevoile de vânzare cu amănuntul. Să cercetăm acest ghid complet pentru a descoperi lumea captivantă a cumpărăturilor din York.

Cumpărături în York

Strada Parlamentului

Cea mai bună gamă de magazine poate fi găsită în cartierul istoric din York. Ca urmare, mediul magazinului este unic și captivant. Ospitalitatea și glumele obișnuite din Yorkshire, cu câteva lucruri ciudate și fascinante, mai degrabă decât sofisticarea high-end a Oxford Street din Londra.

Cele mai mari centre de afaceri ale orașului pot fi găsite mai departe de centrul istoric. Este posibil ca aceste mall-uri să nu fie la fel de mari precum Sheffield’s Meadowhall sau Leeds’ White Rose, dar vă vor satisface nevoile de cumpărături. Descoperiți unde să mergeți și ce să cumpărați în următoarea excursie de cumpărături în York, fie în interiorul, fie în afara zidurilor orașului.


Piața Shambles

Piața Shambles, situată între Parliament Street și The Shambles, este o revoltă de culoare și agitație. Cei 70 de vânzători din piața în aer liber vând totul, de la legume proaspete la îmbrăcăminte vintage, suveniruri la delicatese stradale și multe altele, toate la prețuri rezonabile. Divertismentul live este frecvent oferit în zona de food court.

Nu uitați să vă uitați prin magazinele din apropierea pieței. The Shambles merită o vizită nu doar pentru aspectul său medieval minunat, ci și pentru afacerile sale de specialitate remarcabile. Propun Ye Olde Pie & Sausage Shoppe și The Shop That Must Not Be Named drept locuri bune pentru a începe.

Orar de deschidere:  zilnic de la 9:00 la 17:00

Centrul comercial Coppergate

Piața Coppergate și strada din jur sunt cunoscute sub numele de Centrul Comercial Coppergate și găzduiesc o serie de comercianți neobișnuiți. Este situat ideal în apropiere de mai multe stații de autobuz, de un garaj important de parcare pe Piccadilly și de parcare gratuită pe stradă lângă Clifford’s Tower.

Zona pietonală găzduiește atât magazine mari, cum ar fi Primark și Topshop, cât și buticuri individuale, cum ar fi Castle Fine Art și The Whisky Store. Este, de asemenea, locația medievală a Catedralei Sf. Maria și a renumitului Jorvik Viking Center.

Orar de deschidere :  luni-sâmbătă de la 9:00 la 17:30, duminică de la 10:30 la 17:00

Similar Posts