Top 8 cele mai bune plaje din Liverpool… Ghidul tău complet 2023

Liverpool are multe plaje frumoase pe lângă atracțiile sale culturale și istorice binecunoscute. Top 8 Cele mai bune plaje din Liverpool oferă rezidenților și vizitatorilor o gamă largă de locuri, activități și minuni naturale, oferind rezidenților și vizitatorilor șanse nelimitate de distracție și relaxare. Plaja Crosby este recunoscută pentru minunile sale sculpturale, în timp ce Plaja Formby este cunoscută pentru amprentele sale antice.

Plaja Wallasey, cunoscută și sub numele de plaja New Brighton, este situată pe malul sudic al râului Mersey, în districtul Wirral din Liverpool. Plaja New Brighton se află la aproximativ 10 minute de mers cu taxiul de centrul orașului Liverpool. În zilele aglomerate, aceasta este una dintre primele destinații pentru călătorii care caută un scaun de plajă. Acțiunea are loc la Marine Point. O piață acoperită cu restaurante, magazine și artă de perete atrăgătoare.

Cele mai bune plaje din Liverpool

Southport Beach

Plaja Wallasey, cunoscută și sub numele de plaja New Brighton, este situată pe peninsula Wirral, pe râul Mersey, la sud de Liverpool. Plaja New Brighton se află la aproximativ 10 minute cu taxiul de centrul orașului Liverpool. În zilele însorite, aceasta este o zonă populară pentru a lua un șezlong. Majoritatea acțiunilor au loc în Marine Point. Un cartier comercial cu cafenele, buticuri și pereți împodobiți cu picturi murale.

Clubul de golf Warren, un teren public cu cinci găuri de coastă dure, precum și farul New Brighton și Fortul Perch Rock, sunt ambele aproape.

Crosby Beach

Plaja Crosby este o plajă lungă și largă, cu nisip frumos și alb. Una dintre cele mai uimitoare expoziții de artă din Liverpool poate fi găsită aici: o sută de figuri din fontă împrăștie plaja, toate cu privirea spre mare. Anthony Gormley este artistul care a creat aceste sculpturi, iar atât copiii, cât și părinții lor le vor găsi fascinante.

Plaja Crosby este una dintre cele mai ușor de accesat cu transportul public, deoarece ruta locală leagă Liverpool Central și Waterloo (Merseyside).

Similar Posts