Roata Liverpool

Căutați o activitate distractivă, potrivită pentru familie, în Liverpool? Vezi Roata Liverpool! Această roată Ferris emblematică oferă unele dintre cele mai bune vederi din oraș și este perfectă pentru a obține o vedere panoramică a tot ceea ce are de oferit acest oraș vibrant.

Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre această atracție unică și interesantă!

Roata Liverpool, înaltă de 60 de metri, oferă vederi uimitoare ale orizontului orașului și ale râului Mersey. La M&S Bank Arena și Royal Albert Dock, oaspeții se pot plimba cu una dintre cele 42 de capsule complet închise. Roata se așează pe 300 de tone de apă și cântărește 365 de tone. Cu capsul său VIP elegant, este un must-see pentru oamenii de toate vârstele. La orice oră din zi sau din noapte, Roata Liverpool este interesantă.

Roata uriașă din Liverpool Roata Liverpool, care este aproape de Echo Arena Liverpool și este uneori numită roata „Echo Liverpool”, este unul dintre cele mai populare locuri turistice din Anglia. Uneori este numită roata „Echo Liverpool”.

De când s-a deschis publicului pe 25 martie 2010, turiştii au venit în masă. În capsulă sunt scaune și mese pentru opt persoane.

Similar Posts