Top 10 cele mai bune muzee din Oxford… Ghidul tău complet 2023

Muzeul Pitt Rivers

Muzeul Pitt Rivers este dedicat documentării istoriei umane și include o colecție incredibilă de artefacte. De la înființarea sa în 1884, muzeul a evoluat și s-a schimbat pentru a găzdui exponate mai contemporane și interesante. Muzeul Pitt Rivers este în prezent considerat în mare parte una dintre cele mai bune instituții de acest gen din lume.

Muzeul Pitt Rivers, care este legat de Muzeul de Istorie Naturală de la Universitatea Oxford, invită vizitatorii fără taxe de intrare. După ce ați văzut expozițiile Muzeului Pitt Rivers, treceți la Horsebox Cafe pentru o varietate de băuturi espresso, fursecuri și flapjacks.

Muzeul de Istorie a Științei

Vizitatorii Muzeului de Istorie a Științei pot interacționa cu expozițiile și pot explora colecții unice în orice moment. Datorită angajamentului său față de educația și conștientizarea mediului, acest muzeu și-a câștigat un nume în Oxford.

În campusul Universității Oxford, există mai multe muzee, inclusiv Muzeul Ashmolean și Muzeul de Istorie a Științei. Muzeul de Istorie a Științei, pe de altă parte, include multe expoziții practice și programe orientate în mod special către tinerii naturaliști și pasionați de istorie. Vizitați gratuit Muzeul de Istorie a Științei în orice zi a săptămânii, între orele 12:00 și 17:00.

Orar de deschidere :  marți – duminică între orele 12:00 și 17:00

Muzeul de Istorie Naturală al Universității Oxford

Muzeul de Istorie Naturală de la Universitatea Oxford este considerat unul dintre cele mai bune muzee din lume, nu doar din Anglia. În fiecare an, această instituție de renume mondial prezintă o multitudine de expoziții și activități temporare și permanente.

Vizitatorii pot explora o gamă largă de expoziții la Muzeul de Istorie Naturală al Universității din Oxford, inclusiv fotografie aeriană și una dintre cele mai mari colecții de insecte britanice din lume. Dacă există o expoziție pe care doriți să o vedeți, dar este disponibilă numai în anumite zile ale săptămânii sau în anumite ore, asigurați-vă că consultați oficialii muzeului din timp pentru a evita pierderea timpului.

Orar de deschidere : Zilnic de la 10:00 la 17:00

Artă modernă Oxford

Similar Posts