Top 10 Theaters In London
|

Cele mai bune 10 teatre din Londra: Ghidul complet

Există 10 teatre în Londra care oferă un eveniment artistic de înaltă calitate la un preț mic.

Unele teatre din Londra își mută frecvent producțiile în locații mai mari din centrul orașului. Dacă vrei să experimentezi, dar nu știi sigur de unde să începi, citește mai departe pentru a descoperi cele mai bune zece teatre din Londra.

Top 10 Teatre din Londra

Cele mai bune 10 teatre din Londra

The Yard

În 2011, Jay Miller, directorul de creație, a transformat un depozit gol din Hackney Wake într-un amfiteatru vibrant cu 110 locuri, împodobindu-i pereții cu graffiti plini de viață.

Acest teatru modest, construit din materiale recuperate, a dus câteva dintre spectacolele sale pe scenele naționale și la televiziune, inclusiv Beyond Care al lui Alexander Zeldin.

În 2017, The Yard a fost onorat cu prestigiosul premiu Peter Brook Award pentru prezentarea unor noi talente promițătoare, printre care se numără și talentata dramaturgă Debow Barua Etty.

Adresă: Unit 2A, Queens Yard, Hackney Week, yardtheatre.co.uk

Bush Theater

În ’72, în Shepherd’s Bush, în vestul Londrei, a apărut Teatrul Bush, un spațiu intim pentru 80 de persoane. Mai târziu, în 2010, directorul artistic de atunci al teatrului, Josie Rourke, și-a mutat sediul în clădirea adiacentă, abandonată, a bibliotecii.

Sub noua conducere a lui Madani Younes, teatrul a devenit un centru de creativitate de primă mărime în oraș.

În 2018, Lynette Linton a preluat controlul și, de atunci, scena a avansat, culminând cu producția triumfătoare a lui Terrell Williams, Red Pitch.

Adresă: 7 Uxbridge Road, Shepherds Bush

Finborough Theater

Finborough, sub îndrumarea lui Neil Macpherson, un om cu înclinații artistice, este un teatru micuț cu doar cincizeci de locuri, cocoțat cu grație deasupra unui pub modest din vecinătatea Earls Court.

Teatrul este renumit pentru că prezintă piese de teatru aclamate, care au primit numeroase distincții.

Laura Wade, Anders Lustgarten și James Graham se numără printre scriitorii apreciați ale căror piese au onorat acest teatru. Premiul Pearson, care le-a fost acordat, confirmă reputația teatrului ca un teren fertil pentru descoperirea de noi talente excepționale.

Adresă: 118 Finborough Rd, Kensington

Similar Posts