Top 11 parcuri acvatice din Marea Britanie .. Ghidul tău de turism 2023

Este timpul să explorați cele mai bune parcuri acvatice din Marea Britanie; partea caldă a țării este cunoscută pentru ceața și vremea rece.

Pregătiți-vă să vă bucurați de raze și să vă îmbrăcați costumul de baie în timp ce aflați despre primele 11 parcuri acvatice din Marea Britanie anul acesta.

Top 11 parcuri acvatice din Marea Britanie

Top 11 parcuri acvatice din Marea Britanie

1. Sandcastle Waterpark

Fiind cel mai mare parc acvatic din Marea Britanie, este o destinație populară pentru amatorii de senzații tari.
Acest labirint de căi navigabile este situat pe faimoasa Blackpool Corniche.

Deși termenul „tropical” nu este asociat în mod obișnuit cu plajele britanice, apa de la Sandcastle este încălzită la 29 de grade Celsius.

Căutătorii de senzații tari se vor bucura de zona de surfing la mare altitudine, în special de Master Blaster, cel mai lung tobogan de apă de interior de 250 de metri din lume.

2. LC Swansea

Surferii începători vor iubi Al Sea Swansea pentru că nu vor trebui să-și facă griji în privința vremii, care uneori te poate împiedica să faci surfing pe plajele din Țara Galilor, deoarece Al Sea Swansea este întotdeauna cool, mai ales când vrei să mergi cu simulatorul de surfing „The Boardrider”. .”

  • Locație: (  The LC Swansea  , Swansea, Wales SA1 3ST)
  • Preț de intrare: 25 GBP.

3. Hai să mergem la hidro

Acest oraș are un loc de joacă gonflabil masiv, cu pereți înalți, stivuiți, puncte plutitoare și tobogane de șapte picioare, care este o destinație populară pentru vacanța de vară.

Puteți merge, de asemenea, să înot în apă deschisă, să faceți surfing, să faceți caiac și chiar să vizionați filme clasice în timp ce plutiți pe apă în nopțile „cinema plutitor”.

Există o mulțime de opțiuni de lux pentru a petrece nopțile aici, de la corturi de safari la bărci case, precum și cabane de grătar și activități pentru copii în timpul vacanței de vară.
Din aprilie până în octombrie, acest parc acvatic este deschis.

  • Locație: (  Let’s Go Hydro  , Knockbracken Reservoir, 1 Mealough Rd, Carryduff, Belfast BT8 8GB)
  • Preț de intrare: 25 GBP

Citește și: magazin online Tesco UK

Similar Posts