Top 30 de cele mai bune locuri de nuntă din Londra… Ghidul tău complet 2023

Locurile de nuntă din Londra au un aspect mistic. Capitala națiunii este vie și plină de vitalitate și găzduiește o multitudine de locații de nuntă unice și distinctive. Ca să nu mai vorbim de peisajul natural spectaculos și spațiile largi.

Dacă plănuiești o nuntă lângă Big Ben sau Palatul Buckingham și vrei să faci o intrare dramatică în timp ce faci semn către familia regală, această colecție unică și frumoasă este ideală. De la teatrele ciudate din West End și locurile de nuntă pline de farmec până la birourile de înregistrare discrete din Londra și locurile intime de nuntă mici, avem locuri de nuntă din Londra pentru fiecare tip de cuplu iubitor de oraș.

Locuri de nuntă în Londra

Cele mai bune locuri de nuntă din Londra

Searcys at The Gherkin – City of London

Vă puteți imagina asta? Să ne căsătorim pe măsură ce soarele apune peste capitală și să prăjim cu șampanie. Toate acestea și multe altele pot fi găsite la Searcys în Gherkin.

Locația ideală de nuntă pentru cuplurile gurmande, vă puteți prăji ziua specială chiar sub cupola Cornișului înainte de a vă răsfăța cu un meniu pe care Daniel Loftin, renumitul bucătar șef al Cornișului, l-a creat special pentru dvs. Acest spațiu luminos poate găzdui confortabil până la 140 de oaspeți, iar sălile de mese private cu tematică nor pot găzdui grupuri mai mici de 10 până la 60 de persoane.

Dacă alegi această locație din Londra, poți fi sigur că nunta ta va fi remarcabilă.

10-11 Carlton House Terrace – Westminster

10-11 Carlton House Terrace, situat în inima orașului Westminster, este un sanctuar liniștit în inima Londrei. Fostul prim-ministru William Gladstone a locuit anterior în acest magnific conac georgian, care are vedere spre St. James’s Park și The Mall.

Acest conac superb are mai multe camere distincte, fiecare elegantă și atrăgătoare în felul său. Închirierea exclusivă și utilizarea privată a unora dintre camerele mai mici sunt ambele opțiuni, permițându-vă să vă planificați ziua specială exact așa cum doriți.

Shangri-La Hotel at The Shard – Southwark

Hotelul Shangri-La este situat la etajul 34 din The Shard, una dintre cele mai faimoase structuri din Londra. De la confortul propriilor scaune, acest loc de nuntă de cinci stele oferă vederi uimitoare ale atracțiilor cheie ale Londrei, inclusiv Teatrul Globe și Catedrala St. Paul.

Pe lângă priveliștea uimitoare a orizontului Londrei, locația are trei zone distincte de recepție. Acest loc din Londra poate găzdui nunți de toate dimensiunile, de la festivități mici și simple până la festivități opulente potrivite pentru un rege și o regină. Ferestrele de la perete la perete din cameră le vor oferi oaspeților o priveliște frumoasă.

Planificatorii interni de evenimente se vor asigura că fiecare element, de la micul dejun de nuntă până la primul dans, este exact așa cum ți-ai imaginat. La sfârșitul zilei, relaxați-vă într-una dintre camerele sau apartamentele somptuoase ale hotelului Shangri-202 La și adormiți în sunetele orașului.

The Barbican Centre – Barbican

Conservatorul Barbican din Londra este destinația ideală de nuntă unică! Creează un mediu atât străin, cât și familiar, intim și frumos.

În renumitul edificiu brutalist, schimbă-ți jurămintele în mijlocul vegetației tropicale luxuriante și a bazinelor liniștite cu pești. Nu mergeți mai departe de seră minunată pentru un fundal uimitor pentru fotografiile de nuntă. The Garden Room este un loc atractiv pentru micul dejun de nuntă, oferind un refugiu calm cu vederi spectaculoase ale Londrei.

Dacă decorul rafinat al Conservatorului Barbican nu este suficient pentru a vă impresiona oaspeții, Searcys, furnizorii de catering interni, o vor face.

The NoMad London – Covent Garden

Tribunalul NoMad London, cunoscut cândva drept The Bow Street Magistrates’ Court, a fost renovat într-o sală de bal spectaculoasă care poate găzdui până la 120 de persoane pentru o nuntă. Dacă sunteți în căutarea unei cină de recepție mai mică sau a unui cocktail, camerele Fielding și De Veil sunt alegeri excelente.

Cu pictura sa superbă, Sala de bal al magistraților este un loc minunat pentru o nuntă. Oaspeții pot evada într-una dintre cele 91 de camere și apartamente proiectate de arhitecții Roman și Williams din New York, după o noapte de dans toată noaptea. Datorită amestecului său atrăgător de design englezesc istoric și stilul modern New York, veți dori să explorați fiecare colț și colț al acestui hotel.

The Ned – Bank

Oamenii care prețuiesc eleganța și grandoarea nu trebuie să rateze The Ned, creația uluitoare a Soho House & Co din Londra și Sydell Group din New York.

Ned, unul dintre cele mai moderne hoteluri din Londra, este găzduit în vechea clădire istorică Midland Bank și are un club pentru membri, mai multe restaurante foarte căutate și cea mai curată piscină de pe acoperiș din oraș. Tavanele înalte ale holului și stâlpii frumoși de marmură verde smarald revărsează frumusețe Art Deco și vă vor lăsa fără cuvinte.

Pe spațiul de 3.000 de metri pătrați de pe cel de-al șaselea etaj istoric al hotelului, sunt disponibile șase camere private de închiriat și terase, fiecare la fel de minunată ca următoarea. Personalul Ned este gata să vă ajute, indiferent dacă aveți 10 sau 200 de invitați!

The Depot – Kings Cross

Depotul este unul dintre cele mai căutate locuri de nuntă din Londra, modern și plin de farmec. Oaspeții la nuntă se pot bucura de un cadru informal, de o selecție largă de bere artizanală și de o masă bună la acest restaurant de lângă stațiile Caledonian Road și Kings Cross.

De asemenea, camerele private de evadare sunt disponibile pentru închiriere la The Depot. Nunțile care implică teatru live și comedie sunt mai memorabile pentru participanții lor.

The Old Parish Hall – Clapton

Dacă doriți să vă faceți un nume în Londra, The Old Parish Hall este locul potrivit pentru a face acest lucru. Această sală de recepție uimitoare are o suprafață de 220 de metri pătrați și are tavane înalte, parchet frumos și caracteristici arhitecturale unice. Această cameră uimitoare vă stă la dispoziție pentru a fi împodobită așa cum vă dorește inima, de la ceremonia de nuntă până la recepție.

Vechea sală parohială are un pachet de nuntă de angajare care include caracteristici unice, cum ar fi utilizarea exclusivă a proprietății (inclusiv bucătăria comercială) și permisiunea de a face tot ce doriți cu panoul dvs. de fantezie Pinterest. Aceasta este șansa ta de a avea nunta visurilor tale în inima Londrei, pregătită de profesioniștii alegeți. Ce altceva mai este de spus?

The Zetter Townhouse – Clerkenwell

Casa unică Zetter Townhouse este ascunsă în cartierul la modă și istoric din Clerkenwell. Este un încântător conac georgian plin de antichități, taxidermie și articole interesante care ar constitui un decor excelent pentru nuntă. Această locație urbană este grozavă dacă vrei ca nunta ta să iasă în evidență din mulțime.

Spune „Da” în sala lor de mese clasică și confortabilă, care găzduiește doar 12 dintre cei mai apropiați prieteni și familie. Sau, puteți închiria întregul loc pentru dvs. și pentru până la 120 de oaspeți, care include toate cele 13 camere unice ale hotelului, lounge-ul elegant pentru cocktailuri, toate sălile de mese private, personalul de așteptare și cheile de la hotelul demn de Instagram. intrarea din fata.

Shoreditch Studios – Hackney

Shoreditch Studios este un depozit unic, care vă va lăsa vizitatorii cu gura căscată. Recepțiile de nuntă sunt făcute mai atrăgătoare și mai romantice de pereții din cărămidă expusă, iluminatul industrial și mobilierul uimitor.

Cuplurile se pot bucura de o ceremonie minunată și de o cină excelentă înainte de a ieși să sărbătorească cu prietenii și familia în cartierul vieții de noapte din jur.

Similar Posts