Universiteit van Birmingham … Uw volledige gids 2023

Welkom bij de Universiteit van Birmingham! Of je nu een toekomstige student bent, een huidige student of gewoon een nieuwsgierige lezer, we zijn verheugd om alle geweldige dingen die onze universiteit te bieden heeft met je te delen.

Van wereldberoemd onderzoek tot een bruisend studentenleven, we zijn er trots op onszelf een van de beste universiteiten in het VK te noemen. Dus kom binnen en leer meer over wat de University of Birmingham zo speciaal maakt.

Universiteit van Birmingham

Inleiding tot de Universiteit van Birmingham

Als je overweegt om aan de Universiteit van Birmingham te studeren, is het belangrijk om je vertrouwd te maken met de instelling. De University of Birmingham, opgericht in 1900, is een gerenommeerde openbare onderzoeksuniversiteit in Edgbaston, Birmingham, Verenigd Koninkrijk.

Met een uitstekende reputatie op het gebied van academische excellentie en een moderne campus trekt de universiteit studenten van over de hele wereld aan. De geschiedenis gaat terug tot de ontwikkeling van de openbare universiteit van Birmingham aan het einde van de 19e eeuw.

In de loop van de tijd is de universiteit uitgegroeid tot een toonaangevende academische instelling met een reeks zeer gewaardeerde academische programma’s op het gebied van geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, techniek, geneeskunde en bedrijfskunde. In deze blog gaan we dieper in op de Universiteit van Birmingham, inclusief haar geschiedenis, academische programma’s, collegegeld, beurzen, studentenervaring en beroemde alumni.

Universiteit van Birmingham

Waarom Universiteit van Birmingham

Als je een hogere opleiding overweegt, zou de Universiteit van Birmingham zeker op je lijst met opties moeten staan. Met zijn baanbrekende erfgoed, faciliteiten van wereldklasse en veelgeprezen academische programma’s is het een topinstelling die toonaangevend blijft in onderzoek en opkomende disciplines.

De toewijding van de universiteit om een ​​diverse en internationale leeromgeving te bieden, maakt het een geweldige plek om te studeren, ongeacht je achtergrond of interessegebied. Bovendien is het feit dat het de universiteit in het Verenigd Koninkrijk die het meest wordt aangevallen door topwerkgevers een goede indicatie dat een diploma van de Universiteit van Birmingham kan leiden tot uitzonderlijke carrièremogelijkheden.

Als je op zoek bent naar een universiteit die waarde hecht aan innovatie, inclusiviteit en excellentie, dan is de Universiteit van Birmingham het overwegen waard.

Universiteit van Birmingham

Ranking & Reputatie van de Universiteit van Birmingham

De ranglijst en reputatie van de Universiteit van Birmingham spreken boekdelen over haar academische excellentie en toewijding aan het bieden van kwaliteitsonderwijs. De universiteit is consequent gerangschikt in de top 100 van wereldwijde universiteiten, wat haar positie als een van de toonaangevende onderwijsinstellingen in het VK onderstreept.

De rangschikking in de Times University Guide 2023 is een bewijs van de hoge normen van academische prestaties, met een algemene score van 77%, waarmee het op de 20e positie in het VK staat. Bovendien bevestigt de rangschikking van #89 in de Best Global Universities Rankings door US News & World Report met een algemene score van 4,2 sterren haar reputatie verder. De onderzoeks- en onderwijskwaliteit van de Universiteit van Birmingham wordt erkend, met zijn gelijke 13e plaats in het Research Excellence Framework van 2021, een indicatie van zijn sterke onderzoeksreferenties.

Over het algemeen blijft de University of Birmingham’s staat van dienst op het gebied van academische excellentie en reputatie een topkeuze voor studenten over de hele wereld.

Academische programma’s aan de Universiteit van Birmingham

Terwijl we doorgaan met het verkennen van de Universiteit van Birmingham, is het tijd om ons te verdiepen in de academische programma’s. U zult blij zijn te weten dat de instelling een indrukwekkend aanbod van niet-gegradueerde en postdoctorale cursussen biedt, variërend van de populaire M.Sc. Advanced Computer Science tot de unieke MSci Biomedical Science (Hons).

Naast deze programma’s biedt de universiteit ook een bachelorprogramma voor kankerbiologie aan, dat momenteel het enige in zijn soort is in de Verenigde Staten. Daarnaast worden er basistrajecten aangeboden, dit zijn cursussen die door de universiteit worden gegeven en die zijn ontworpen om een ​​directe toegangsroute tot niet-gegradueerde programma’s te bieden.

Met zo’n uitgebreid aanbod aan academische programma’s zul je zeker iets vinden dat je interesseert en je klaarstoomt voor een bevredigende carrière. Plus, met de reputatie voor het produceren van zeer inzetbare en succesvolle afgestudeerden, kunt u vertrouwen hebben in uw vooruitzichten na uw afstuderen.

Dit zijn enkele van de lijst met afdelingen die u kunt zien aan de Universiteit van Birmingham:

AfdelingsnaamFaculteit/Hogeschool
Birmingham Business SchoolBirmingham Business School
Hogeschool voor Kunst en RechtHogeschool voor Kunst en Recht
Birmingham Law SchoolHogeschool voor Kunst en Recht
Afdeling Afrikaanse Studies en AntropologieHogeschool voor Kunst en Recht
Afdeling Amerikaanse en Canadese StudiesHogeschool voor Kunst en Recht
Afdeling Archeologie en Oude GeschiedenisHogeschool voor Kunst en Recht
Afdeling Drama en TheaterkunstenHogeschool voor Kunst en Recht
Afdeling Engelse taal en toegepaste taalkundeHogeschool voor Kunst en Recht
Afdeling GeschiedenisHogeschool voor Kunst en Recht
Vakgroep Talen, Culturen, Kunstgeschiedenis en MuziekHogeschool voor Kunst en Recht
Afdeling FilosofieHogeschool voor Kunst en Recht
Afdeling Theologie en ReligieHogeschool voor Kunst en Recht
OnderwijsschoolHogeschool voor Sociale Wetenschappen
Vakgroep Sociaal Beleid, Sociologie en CriminologieHogeschool voor Sociale Wetenschappen
Afdeling Afrikaanse Studies en AntropologieHogeschool voor Sociale Wetenschappen
Afdeling EconomieHogeschool voor Sociale Wetenschappen
Vakgroep Politieke Wetenschappen en Internationale StudiesHogeschool voor Sociale Wetenschappen
School voor Overheid en MaatschappijHogeschool voor Sociale Wetenschappen
School voor psychologieCollege voor levens- en milieuwetenschappen
School voor BiowetenschappenCollege voor levens- en milieuwetenschappen
School voor aardrijkskunde, aard- en milieuwetenschappenCollege voor levens- en milieuwetenschappen
School voor Chemische TechnologieCollege voor Ingenieurswetenschappen en Exacte Wetenschappen
School voor Civiele TechniekCollege voor Ingenieurswetenschappen en Exacte Wetenschappen
School voor InformaticaCollege voor Ingenieurswetenschappen en Exacte Wetenschappen
School voor elektronische, elektrische en systeemtechniekCollege voor Ingenieurswetenschappen en Exacte Wetenschappen
School voor WiskundeCollege voor Ingenieurswetenschappen en Exacte Wetenschappen
School voor metallurgie en materialenCollege voor Ingenieurswetenschappen en Exacte Wetenschappen
School voor natuur- en sterrenkundeCollege voor Ingenieurswetenschappen en Exacte Wetenschappen
College voor medische en tandheelkundige wetenschappenCollege voor medische en tandheelkundige wetenschappen

Undergraduate en Postgraduate Collegegeld

Hier kun je de prijs van het collegegeldbereik zien voor een niet-gegradueerd en postdoctoraal academisch programma. Houd er rekening mee dat deze prijs alleen voor Britse burgers is.

Similar Posts